Prime Video Game of Thrones yayından kaldırılmış

emrre.exe

Decapat
Daha fazla  
Evet. Daha önce de Prime videoda yayından kaldırılmıştı ama geri gelmişti. Şimdi yine kaldırıldı. Sizce geri gelir mi tam da 3. sezondaydım. Alternatif olarak izleyebileceğim ucuz bir platform var mı? Sizin görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Warner Bros. BluTV'yi satın aldı ve 15 Nisan'da BluTV HBO Max'e dönüşecek. Haliyle kendi dizilerini kendi platformlarında yayımlamak istiyorlar.

Şu an en ucuza izleyebileceğiniz yöntem 49,90 TL'ye Hepsiburada Premium almak ve yanında gelen 1 aylık BluTV aboneliğini kullanmak olacaktır. Ek olarak emin olmamakla birlikte yeni kullanıcı iseniz Hepsiburada Premium ilk aya özel 1 TL'ydi, bir kontrol edin derim.

Son düzenleme:
Bu gerçekse muhteşem haber.

Yanlış anlamadıysam Prime Videoya tekrardan gelmeyecek yani değil mi ?

Ben blutv'yi hepsiburada premium ile 1 tlye aldım. Kötü yanları:
1- Telefon ya da bilgisayardan izliyorsanız her bölüm başında ortalama 40-50 saniye reklam çıkıyor.
2- Eğer dublajlı izliyorsanız game of thrones dublajı aşırı berbat prime video çok daha iyiydi. Alt yazıda ise nadiren hatalar oluyor.
3- Uygulama baya ağır yavaş çalışıyor optimize bir uygulama değil.
15 nisanda inşallah daha güzel bir uygulama olur HBO Max ile.

Yanlış anlamadıysam Prime Videoya tekrardan gelmeyecek yani değil mi ?
Belli olmaz.

şikayetvar a yazdım, müşteri hizmetleri ile yazıştım, iplemediler bile. Bu ay prime üyeliğime ebediyen son vereceğim. Tek kelime ile rezalet. Mağduriyetim giderilmedi.

"Hiçbir şeye sahip olmayacak ve mutlu olacaksınız" sisteminin bir parçası sadece, "i. Availability of Purchased Digital Content. Purchased Digital Content will generally continue to be available to you for download or streaming from the Service, as applicable, but may become unavailable due to potential content provider licensing restrictions or for other reasons, and Amazon will not be liable to you if Purchased Digital Content becomes unavailable for further download or streaming." üzülmeyin - sadece kredi kartıyla ödemeye bağladığınız platformlarda açıkça yazılı şeyler bunlar, yoksa siz sadece okudum anladım/next'e basıyorsunuz. Üzülmeyin ama alışmanızı da önermem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…