krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Dijital olarak almak istiyorum kendi hesabımda kartı kullanacağım. Ziraat kart kullandıgım icin Game Pass'i normal uygulamadan alamıyorum desteklemiyor galiba, aklıma internetten kod alıp onu kullanmak geldi veya baska nasıl alabilirim?
Dijital olarak almak istiyorum kendi hesabımda kartı kullanacağım. Ziraat kart kullandıgım icin Game Pass'i normal uygulamadan alamıyorum desteklemiyor galiba, aklıma internetten kod alıp onu kullanmak geldi veya baska nasıl alabilirim?
Çözüm Bcansiz74 1 Eylül 2024 Xbox 300 TL Gift Card Xbox 300 TL Gift Card en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr
Xbox 300 TL Gift Card Xbox 300 TL Gift Card en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.560 Çözümler 121 1 Eylül 2024 #2 Xbox 300 TL Gift Card Xbox 300 TL Gift Card en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Artı 1 Eksi Çözüm
Xbox 300 TL Gift Card Xbox 300 TL Gift Card en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr
KS KS krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Bunu alınca kod verilecek onu da Xbox gameppasse girince uyelik alabilecegim degil mi? Bir de nasıl teslim edilecek kod Gmail'ime falan mı gelecek. Artı 0 Eksi
Bunu alınca kod verilecek onu da Xbox gameppasse girince uyelik alabilecegim degil mi? Bir de nasıl teslim edilecek kod Gmail'ime falan mı gelecek.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.560 Çözümler 121 1 Eylül 2024 #4 krekeas dedi: Bunu alınca kod verilecek onu da Xbox gameppasse girince uyelik alabilecegim degil mi? Bir de nasıl teslim edilecek kod Gmail'ime falan mı gelecek. Genişletmek için tıkla... Mail adresinize gelecek kodu redeem.microsoft.com adresinden hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
krekeas dedi: Bunu alınca kod verilecek onu da Xbox gameppasse girince uyelik alabilecegim degil mi? Bir de nasıl teslim edilecek kod Gmail'ime falan mı gelecek. Genişletmek için tıkla... Mail adresinize gelecek kodu redeem.microsoft.com adresinden hesabınıza tanımlayabilirsiniz.
Drivefast Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #5 Bcansiz74 dedi: Xbox 300 TL Gift Card Xbox 300 TL Gift Card en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunun USD olan kartını nereden bulabilirim? Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Xbox 300 TL Gift Card Xbox 300 TL Gift Card en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Genişletmek için tıkla... Bunun USD olan kartını nereden bulabilirim?
KS KS krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #6 Bcansiz74 dedi: Mail adresinize gelecek kodu redeem.microsoft.com adresinden hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkür ederim. Hocam bunu dun aksam aldım ama hala onay bekleniyor diyor ne zaman teslim edilir? Bcansiz74 dedi: Mail adresinize gelecek kodu redeem.microsoft.com adresinden hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 2 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Bcansiz74 dedi: Mail adresinize gelecek kodu redeem.microsoft.com adresinden hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tesekkür ederim. Hocam bunu dun aksam aldım ama hala onay bekleniyor diyor ne zaman teslim edilir? Bcansiz74 dedi: Mail adresinize gelecek kodu redeem.microsoft.com adresinden hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...