Xbox Game Pass 1 yıllığı iptal ederken tüm parayı mı geri aliyorum?

Aspect15

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, sosyaldeki konusu olan 4X 3 aylık Live Gold + 1 aylık daha Live Gold alıp 1 tanede Ultimate alarak 14 aylık Ultimate yaptım şimdi yeni 3 yıllık taktik cıkmış. Ben bu taktiği yapmak istiyorum ancak bu 1 yıllığı iptal etmem lazım, ben iptal edersem Live Gold dahil 375 liramımı geri alacağım yoksa sadece Ultimate'i alıp 45 liramı geri alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya dostum iptala gerek yok. Benim 1 aylık Xbox Ultimate üyeliğim vardı ama onun üstüne gittim 13 aylık aldım ve 14 aylık oldu. Ama ben 3 yıllık yapmayı tercih etmezdim çünkü yarın bir gün GamePass hizmeti kaldırılabilir ve olan paramıza olur.

Son düzenleme:
Ya kardeşim öyle iptal miptal gerek yok o işlere. Benim 1 aylık Xbox Ultimate üyeliğim vardı ama onun üstüne gittim 13 aylık aldım ve 14 aylık oldu. Ama ben 3 yıllık yapmayı tercih etmezdim çünkü yarın bir gün Game Pass hizmeti kaldırılabilir ve olan paramıza olur.

Game Pass kalkması için Xbox'un iflas etmesi lazım şu anda.

Xbox Live Gold — Xbox Live Gold 3 Ay bunun içeriğinde Game Pass mevcut mu hocam bilginiz var mı? PC için.

Değil hocam.

3 yıllık ya da 1 yıllık taktiğini yapmanızı tavsiye ederim hocam zam kapıda gibi.

Değil hocam.

3 yıllık ya da 1 yıllık taktiğini yapmanızı tavsiye ederim hocam zam kapıda gibi.

Denenmiş mi bu 13 aylık olan mevzu hocam? Çünkü hep Gold üyeliği ücreti ödeniyor sonradan 1 seferlik Ultra ücreti ödeniyor. Sistemde olan bir açık değil mi bu sonuç olarak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı