Xbox Game Pass 1 yıllık alamamak

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bugün Game Pass'e zam geleceğini öğrendim ve 13 aylık Game Pass almak için Live Gold almak istedim ama tarayıcıdan girdiğim zaman katıl butonuna basıyorum biraz bekliyor ve tekrar katıl kısmındaki menüye atıyor. Microsoft Store'den almak istediğimde ise tarayıcıda sayfa açılıp hatalı URL mesajı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıllık nasıl alındığına dair bir rehber konusu açmıştım oradan deneyin bir de.

Tarayıcınızı değiştirip deneyin, birde mümkünse özel ya da gizli tarayıcı ile deneyin. Bazı sitelere giriş kısmında aynı durumla karşılaşıyordum ben ctrl+shift+n yapıp ordan girince çalışıyor.

Bugün 3 yıllık satın aldım hocam, şuradan yapmayı denediniz mi?

Oradan yapmayı denedim zaten hocam ama katil dedikten sonra bir süre Xbox logosu yükleniyor şeklinde oldu ardından tekrar satın alma yerine attı.

3 yıllık nasıl alındığına dair bir rehber konusu açmıştım oradan deneyin bir de.

Oradan da denedim ama maalesef olmadı hocam.

Tarayıcınızı değiştirip deneyin, bir de mümkünse özel ya da gizli tarayıcı ile deneyin. Bazı sitelere giriş kısmında aynı durumla karşılaşıyordum ben CTRL+Shift+n yapıp oradan girince çalışıyor.

Opera GX ve gizli sekme ile yaptım ama maalesef fayda etmedi hocam acaba önceki aboneliğimi yeni iptal ettigim için banlamis olabilir mi?

Son düzenleme:
Oradan yapmayı denedim zaten hocam ama katil dedikten sonra bir süre Xbox logosu yükleniyor şeklinde oldu ardından tekrar satın alma yerine attı.

Oradan da denedim ama maalesef olmadı hocam.

Opera GX ve gizli sekme ile yaptım ama maalesef fayda etmedi hocam acaba önceki aboneliğimi yeni iptal ettigim için banlamis olabilir mi?
Farklı kart deneyin hocam, arada yapıyor öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı