Çözüldü Game Pass 1 yıllık üyelik nasıl alabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Silentac

Kilopat
Sosyal medyadan gördüm zam geleceğini söylüyorlar. Bazı videolarda Live Gold üyeliğinin 3 aylık olanını 4 kez alıp üzerine Game Pass Ultimate alınca 1 yıllık üyelik alanlar var. Ama videolar birkaç ay öncesine ait. Bunları yakın zamanda deneyen var mı? Çünkü yapacağım şey için harcayacağım para az değil.

Çözüm
Otomatik yenilemeyi kapattım şimdi ana sayfaya girince Live Gold aboneliği uzat mı diyeceğim?

Sanırım hallettim 4 kere satın aldım ve her seferinde yenilemeyi kapattım en son Ultimate aldım. Şimdi 2024'ün Temmuz'una kadar benden bir daha para çekmez değil mi?
Çekilmez. Hayırlı olsun.
Konuma bakabilirsin.
Detaylarıyla açıkladım.

Çünkü yapacağım şey için harcayacağım para az değil.
@Berkay Kiraz sağ olsun ben dahil birçok üye bu yöntemle yıllık abonelik aldı. Hepimizden 345 lira Xbox'un banka hesabına geçirdi. Yoksa Berkay gizli bir Xbox çalışanı mı? Berkay Microsoft'tan ufak bir primi hak etmedi mi? Asla cevap bulamayacağımız bu sorular bir yana dursun, yöntemi hala uygulayabilirsiniz.

Tamamdır. Görünce dönüş sağlayacağım.

Otomatik yenilemeyi kapattım şimdi ana sayfaya girince Live Gold aboneliği uzat mı diyeceğim?

Sanırım hallettim 4 kere satın aldım ve her seferinde yenilemeyi kapattım en son Ultimate aldım. Şimdi 2024'ün Temmuz'una kadar benden bir daha para çekmez değil mi?

Son düzenleme:

Çekilmez. Hayırlı olsun.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı