5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 30 Nisan 2024 #11 Ilk ay icin 6TL evet. Sonraki ay 159TL aliyor.
eclipsiona Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #12 SeyitAli253 dedi: Sanal karta 10TL para yükleyip dene istersen beklemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Satın almaya tıkladığım zaman 159 TL yazıyor hocam. Olacağını sanmıyorum.
SeyitAli253 dedi: Sanal karta 10TL para yükleyip dene istersen beklemeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Satın almaya tıkladığım zaman 159 TL yazıyor hocam. Olacağını sanmıyorum.
UmutMelihAkyol Terapat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.227 Makaleler 4 Çözümler 161 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #13 Burası hata sonucu güncellenmemiş arkadaşlar. Satın almaya girdiğiniz gibi 159 TL olarak güncelleniyor.
Burası hata sonucu güncellenmemiş arkadaşlar. Satın almaya girdiğiniz gibi 159 TL olarak güncelleniyor.
Atilla Kaya Sevdası Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Bakımcısı 1 Mayıs 2024 #14 Belli başlı sitelerde sorunsuz bir şekilde 3 aylığı 40-50 liraya falan satılıyor. Ben öyle alıyorum, düşünebilirsin.
Belli başlı sitelerde sorunsuz bir şekilde 3 aylığı 40-50 liraya falan satılıyor. Ben öyle alıyorum, düşünebilirsin.
canerakar Centipat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #15 Atilla Kaya Sevdası dedi: Belli başlı sitelerde sorunsuz bir şekilde 3 aylığı 40-50 liraya falan satılıyor. Ben öyle alıyorum, düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi siteler yardımcı olabilir misin? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2024
Atilla Kaya Sevdası dedi: Belli başlı sitelerde sorunsuz bir şekilde 3 aylığı 40-50 liraya falan satılıyor. Ben öyle alıyorum, düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hangi siteler yardımcı olabilir misin?
eclipsiona Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #16 Atilla Kaya Sevdası dedi: Belli başlı sitelerde sorunsuz bir şekilde 3 aylığı 40-50 liraya falan satılıyor. Ben öyle alıyorum, düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz bir site varsa söyleyebilir misiniz acaba?
Atilla Kaya Sevdası dedi: Belli başlı sitelerde sorunsuz bir şekilde 3 aylığı 40-50 liraya falan satılıyor. Ben öyle alıyorum, düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz bir site varsa söyleyebilir misiniz acaba?
kremsantiG Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #17 canerakar dedi: Hangi siteler yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oradan alınan Game Pass'lerle adam gibi oyun oynayamazsın. Minecraft, Ubisoft, EA Play gibi abonelikleri içermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2024
canerakar dedi: Hangi siteler yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Oradan alınan Game Pass'lerle adam gibi oyun oynayamazsın. Minecraft, Ubisoft, EA Play gibi abonelikleri içermiyor.
H harveyspecter57 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #18 eclipsiona dedi: Yeni hesap açıp almak istersem 6 TL'ye alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kanka bu eski bir kampanya diye hatırlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2024
eclipsiona dedi: Yeni hesap açıp almak istersem 6 TL'ye alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kanka bu eski bir kampanya diye hatırlıyorum.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Mayıs 2024 #19 kremsantiG dedi: Oradan alınan Game Pass'lerle adam gibi oyun oynayamazsın. Minecraft, Ubisoft, EA Play gibi abonelikleri içermiyor. Genişletmek için tıkla... O hesaplar Discord Nitro kullanıcılarına verilmiş XBOX kodları. Eskiden Discord böyle bir kampanya yapmıştı.
kremsantiG dedi: Oradan alınan Game Pass'lerle adam gibi oyun oynayamazsın. Minecraft, Ubisoft, EA Play gibi abonelikleri içermiyor. Genişletmek için tıkla... O hesaplar Discord Nitro kullanıcılarına verilmiş XBOX kodları. Eskiden Discord böyle bir kampanya yapmıştı.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #20 eclipsiona dedi: Yeni hesap açıp almak istersem 6 TL'ye alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Türkler bir kampanyayı fırsatçılık yapmadan kullanmaya çalışıyor, challenge impossible. Zamanında aynısını netflixtede yapiyordunuz adamlar aylık denemeyi kaldırdı.
eclipsiona dedi: Yeni hesap açıp almak istersem 6 TL'ye alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Türkler bir kampanyayı fırsatçılık yapmadan kullanmaya çalışıyor, challenge impossible. Zamanında aynısını netflixtede yapiyordunuz adamlar aylık denemeyi kaldırdı.