Aktif olarak Xbox Game Pass normal PC sürümünü kullanıyorum, teklifin süresi 1 gün içinde dolacak yazıyor. Yarın 29.99 fiyatı ile 6 aylık almak istiyorum toplamda 180TL gibi bir şey oluyor, nasıl alabilirim?
Live Gold Pass üyeliği alın 2 tane, daha sonra da ultimate alın 7 aylık ultimate hesabınız olsun.
1- xbox.com'a gidin ve var olan bir Microsoft e-mailinizle oturum açın
2- Daha sonra Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox a gidin, Plan Seçin kısmından 3 Ay olanı seçin ve "katıl" deyin.
3- Açılan küçük sayfada bir ödeme yöntemi ekleyin (kredi kartı bilgilerinizi girin) ve bu 3 aylık aboneliği satın alın
4- Başarıyla 3 aylık üyeliği aldıktan sonra Sign in to your Microsoft account sayfasına gidin ve abonelikleriniz altında görünen XBOX Lİve Gold kısmındaki otomatik yenileme seçeneğini kapatın
5- Tekrar Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox sayfasına gidin ve bir kere daha aynı alımı gerçekleştirin
6- Tekrar Sign in to your Microsoft account sayfasından yeniden açılmış olan otomatik yenileme seçeneğini kapatın
7- Son olarak Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xbox sayfasına gidip 1 Aylık ultimatei satın alın. Bunu aldığınızda 7 aylık Ultimate hesabı sahibi olacaksınız.
8- Alım işleminden sonra yine Sign in to your Microsoft account sayfasına gidip ultimate üyeliğinizin otomatik yenilemesini kapatın (ki 7 ay sonunda otomatikmen 1 aylık daha çekmesin)
Bu arada illa ben 6 ay istiyorum 7 ay istemiyorum diyorsanız şöyle yapın:
1- 1 tane Live Gold aldıktan sonra otomatik yenilemeyi kapatın ve
2- PC Game Pass | Xbox sayfasına gidip 1 aylık PC Game Pass alın
3- Otomatik ödemeyi kapatın
4- Bir kez daha PC Game Pass | Xbox sayfasından 1 aylık daha Game Pass alın
5- Otomatik ödemeyi kapatın
6- Son olarak Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xbox sayfasına gidip 1 Aylık ultimatei satın alın böylece 6 aylık ultimate sahibi olacaksınız.
Aktif olarak Xbox Game Pass normal PC sürümünü kullanıyorum, teklifin süresi 1 gün içinde dolacak yazıyor. Yarın 29.99 fiyatı ile 6 aylık almak istiyorum toplamda 180TL gibi bir şey oluyor, nasıl alabilirim?
Otomatik yenilemeyi kapatın, katıl deyip 1 ay alın, sonra yine kapatıp yine alın bu şekilde olması lazım. En son 1 tane de ultimate alıp tüm hesabı ultimate yapabilirsiniz istiyorsanız.
Bu arada bugün yarın Gamepass'e zam geleceği konuşuluyor bence uzatma niyetiniz varsa şimdiden yapın yarını beklemeye gerek yok nasıl olsa var olan hesabın üzerine ekleyecek.
Otomatik yenilemeyi kapatın, katıl deyip 1 ay alın, sonra yine kapatıp yine alın bu şekilde olması lazım. En son 1 tane de Ultimate alıp tüm hesabı Ultimate yapabilirsiniz istiyorsanız.
Bu arada bugün yarın Game Pass'e zam geleceği konuşuluyor bence uzatma niyetiniz varsa şimdiden yapın yarını beklemeye gerek yok nasıl olsa var olan hesabın üzerine ekleyecek.
Hocam konuyu açmam da bu yüzden zaten, Live Gold var ama ne olduğunu bilmiyorum. Bir rehberde 12 aylık almak için Live Gold alıyordu 3 aylıkdan 4 kere, daha sonra Ultimate alıyordu ve hepsi Ultimate oluyordu. Tam olarak anlamadım ve kafam karıştı yani. Bütçem 12 aylığa da yetiyor yani 12 aylık da alabilirim fark etmez.
Hocam konuyu açmam da bu yüzden zaten, Live Gold var ama ne olduğunu bilmiyorum. Bir rehberde 12 aylık almak için Live Gold alıyordu 3 aylıkdan 4 kere, daha sonra Ultimate alıyordu ve hepsi Ultimate oluyordu. Tam olarak anlamadım ve kafam karıştı yani. Bütçem 12 aylığa da yetiyor yani 12 aylık da alabilirim fark etmez.
3 ay alıp otomatik ödemeyi kapatıyorsunuz ve bunu 4 kere tekrarlayıp en sonunda ultimate game pass alıp live gold üyeliklerini game pass'e dönüştürüyorsunuz. Otomatik ödemeyi her 3 aylık alımdan sonra her seferinde iptal etmeniz gerekiyor.