Çözüldü Game Pass 6 aylık nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

weoji0

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak Xbox Game Pass normal PC sürümünü kullanıyorum, teklifin süresi 1 gün içinde dolacak yazıyor. Yarın 29.99 fiyatı ile 6 aylık almak istiyorum toplamda 180TL gibi bir şey oluyor, nasıl alabilirim?

Çözüm
Bende 6 aylık almak istiyorum. Kısaca nasıl almam gerektiğini yazar mısınız?

Live Gold Pass üyeliği alın 2 tane, daha sonra da ultimate alın 7 aylık ultimate hesabınız olsun.

1- xbox.com'a gidin ve var olan bir Microsoft e-mailinizle oturum açın
2- Daha sonra Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox a gidin, Plan Seçin kısmından 3 Ay olanı seçin ve "katıl" deyin.
3- Açılan küçük sayfada bir ödeme yöntemi ekleyin (kredi kartı bilgilerinizi girin) ve bu 3 aylık aboneliği satın alın
4- Başarıyla 3 aylık üyeliği aldıktan sonra Sign in to your Microsoft account sayfasına gidin ve abonelikleriniz altında görünen XBOX Lİve Gold kısmındaki otomatik yenileme seçeneğini kapatın
5- Tekrar Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox sayfasına gidin ve bir kere daha aynı alımı gerçekleştirin
6- Tekrar Sign in to your Microsoft account sayfasından yeniden açılmış olan otomatik yenileme seçeneğini kapatın
7- Son olarak Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xbox sayfasına gidip 1 Aylık ultimatei satın alın. Bunu aldığınızda 7 aylık Ultimate hesabı sahibi olacaksınız.
8- Alım işleminden sonra yine Sign in to your Microsoft account sayfasına gidip ultimate üyeliğinizin otomatik yenilemesini kapatın (ki 7 ay sonunda otomatikmen 1 aylık daha çekmesin)

Bu arada illa ben 6 ay istiyorum 7 ay istemiyorum diyorsanız şöyle yapın:

1- 1 tane Live Gold aldıktan sonra otomatik yenilemeyi kapatın ve
2- PC Game Pass | Xbox sayfasına gidip 1 aylık PC Game Pass alın
3- Otomatik ödemeyi kapatın
4- Bir kez daha PC Game Pass | Xbox sayfasından 1 aylık daha Game Pass alın
5- Otomatik ödemeyi kapatın
6- Son olarak Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xbox sayfasına gidip 1 Aylık ultimatei satın alın böylece 6 aylık ultimate sahibi olacaksınız.

Bu arada 36 aya kadar yolu var, 3 gün önce yaptım ben birçok kişi gibi.

Yani o şekilde o şekilde tek seferde alınmıyor. Eskiden tek sefer de alınınca saha da ucuza geliyordu.

O zaman 3 yıllık gamepass alan manyağa değinme vakti gelmiş:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende 6 aylık almak istiyorum. Kısaca nasıl almam gerektiğini yazar mısınız?

Live Gold Pass üyeliği alın 2 tane, daha sonra da ultimate alın 7 aylık ultimate hesabınız olsun.

1- xbox.com'a gidin ve var olan bir Microsoft e-mailinizle oturum açın
2- Daha sonra Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox a gidin, Plan Seçin kısmından 3 Ay olanı seçin ve "katıl" deyin.
3- Açılan küçük sayfada bir ödeme yöntemi ekleyin (kredi kartı bilgilerinizi girin) ve bu 3 aylık aboneliği satın alın
4- Başarıyla 3 aylık üyeliği aldıktan sonra Sign in to your Microsoft account sayfasına gidin ve abonelikleriniz altında görünen XBOX Lİve Gold kısmındaki otomatik yenileme seçeneğini kapatın
5- Tekrar Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox sayfasına gidin ve bir kere daha aynı alımı gerçekleştirin
6- Tekrar Sign in to your Microsoft account sayfasından yeniden açılmış olan otomatik yenileme seçeneğini kapatın
7- Son olarak Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xbox sayfasına gidip 1 Aylık ultimatei satın alın. Bunu aldığınızda 7 aylık Ultimate hesabı sahibi olacaksınız.
8- Alım işleminden sonra yine Sign in to your Microsoft account sayfasına gidip ultimate üyeliğinizin otomatik yenilemesini kapatın (ki 7 ay sonunda otomatikmen 1 aylık daha çekmesin)

Bu arada illa ben 6 ay istiyorum 7 ay istemiyorum diyorsanız şöyle yapın:

1- 1 tane Live Gold aldıktan sonra otomatik yenilemeyi kapatın ve
2- PC Game Pass | Xbox sayfasına gidip 1 aylık PC Game Pass alın
3- Otomatik ödemeyi kapatın
4- Bir kez daha PC Game Pass | Xbox sayfasından 1 aylık daha Game Pass alın
5- Otomatik ödemeyi kapatın
6- Son olarak Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xbox sayfasına gidip 1 Aylık ultimatei satın alın böylece 6 aylık ultimate sahibi olacaksınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Çok teşekkürler

52 Dk zamanı kalmış, şimdi 12+1 aylık alacağım umarım yetişebilirim. Ve umarım 370 TL yeter.

Eki Görüntüle 1849611

52 Dk zamanı kalmış, şimdi 12+1 aylık alacağım umarım yetişebilirim. Ve umarım 370 TL yeter.
Benim laptop az daha güçlü olsaydı bende 2 yıl belki 3 yıllık bile alabilirdim ancak 4 vram ile artık 2023 için yetersiz kalıyor.
6+1 aylık da ben aldım. Şubata kadar artık ne denk gelirse oynayacağım.

Oldu sanırsam.

Benim laptop az daha güçlü olsaydı bende 2 yıl belki 3 yıllık bile alabilirdim ancak 4 VRAM ile artık 2023 için yetersiz kalıyor.
6+1 aylık da ben aldım. Şubata kadar artık ne denk gelirse oynayacağım.

Bende 6+1 aylık alacaktım da, zamlandığı için alayım kafam rahat etsin dedim, zaten kullandığım bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…