Live Gold Pass üyeliği alın 2 tane, daha sonra da ultimate alın 7 aylık ultimate hesabınız olsun.
1- xbox.com'a gidin ve var olan bir Microsoft e-mailinizle oturum açın
2- Daha sonra
Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox a gidin, Plan Seçin kısmından 3 Ay olanı seçin ve "katıl" deyin.
3- Açılan küçük sayfada bir ödeme yöntemi ekleyin (kredi kartı bilgilerinizi girin) ve bu 3 aylık aboneliği satın alın
4- Başarıyla 3 aylık üyeliği aldıktan sonra
Sign in to your Microsoft account sayfasına gidin ve abonelikleriniz altında görünen XBOX Lİve Gold kısmındaki otomatik yenileme seçeneğini kapatın
5- Tekrar
Xbox Live Gold: Herkes için Çok Oyunculu Oyun Oynama | Xbox sayfasına gidin ve bir kere daha aynı alımı gerçekleştirin
6- Tekrar
Sign in to your Microsoft account sayfasından yeniden açılmış olan otomatik yenileme seçeneğini kapatın
7- Son olarak
Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xbox sayfasına gidip 1 Aylık ultimatei satın alın. Bunu aldığınızda 7 aylık Ultimate hesabı sahibi olacaksınız.
8- Alım işleminden sonra yine
Sign in to your Microsoft account sayfasına gidip ultimate üyeliğinizin otomatik yenilemesini kapatın (ki 7 ay sonunda otomatikmen 1 aylık daha çekmesin)
Bu arada illa ben 6 ay istiyorum 7 ay istemiyorum diyorsanız şöyle yapın:
1- 1 tane Live Gold aldıktan sonra otomatik yenilemeyi kapatın ve
2-
PC Game Pass | Xbox sayfasına gidip 1 aylık PC Game Pass alın
3- Otomatik ödemeyi kapatın
4- Bir kez daha
PC Game Pass | Xbox sayfasından 1 aylık daha Game Pass alın
5- Otomatik ödemeyi kapatın
6- Son olarak
Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Ay ürününü satın al | Xbox sayfasına gidip 1 Aylık ultimatei satın alın böylece 6 aylık ultimate sahibi olacaksınız.