O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #1 A Way Out'u indirdim ama buy Full version yazıyor. Xbox Game Plus'dan indirdik. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2021
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 8 Mayıs 2021 #2 Demo inmiş ve Full versiyon satın alacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #3 Nasıl ama Xbox Game Pass'la oynanır yazıyor diyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Mayıs 2021 #4 Game Pass Ultimate mi aldınız? Bunu oynamak için Ultimate Pass almanız gerekli. Artı 0 Eksi
KS KS O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #5 game pass ultimate ile bilgisayarının tek varkı xbox ultimatenin konsoldada olması değilmi Artı 0 Eksi
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Mayıs 2021 #6 osaku dedi: game pass ultimate ile bilgisayarının tek varkı xbox ultimatenin konsoldada olması değilmi Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece o değil. Ultimate de EA play var. Yani EA oyunlarını Ultimate paket ile oynayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
osaku dedi: game pass ultimate ile bilgisayarının tek varkı xbox ultimatenin konsoldada olması değilmi Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece o değil. Ultimate de EA play var. Yani EA oyunlarını Ultimate paket ile oynayabiliyorsunuz.
Shuard Kilopat Katılım 11 Ocak 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #7 Roux dedi: Hayır, sadece o değil. Ultimate de EA play var. Yani EA oyunlarını Ultimate paket ile oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak, gamepass aldım(normal versiyon) içinde EA Play oyunları da var, arkadaşımla A Way Out oynayacağım, oyunu EA Desktop ile indirsem trial versiyon olarak mı iner? Artı 0 Eksi
Roux dedi: Hayır, sadece o değil. Ultimate de EA play var. Yani EA oyunlarını Ultimate paket ile oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatmak gibi olacak, gamepass aldım(normal versiyon) içinde EA Play oyunları da var, arkadaşımla A Way Out oynayacağım, oyunu EA Desktop ile indirsem trial versiyon olarak mı iner?