Çözüldü Xbox Game Pass aboneliği bitince Forza'ya Steam'den devam edilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Game Pass aboneliğim bitince Steam'den Forza 5'i alsam aldığım araçlar seviyem param vs kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa sıfırlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef. Sıfırlanıyor.

Çözüm
İkisinin saveleri farklı oluyor maalesef.

Game Pass pahalı geliyorsa item satıştan game Pass aboneliklerine bakabilirsin 35 TL bir şey en azından Forza oynatır.

Forza 5'te bu kadar ilerledikten sonra sıfırlanması gerçekten hiç mantıklı gelmiyor halbuki aynı e-posta. Forza 6 çıkana kadar game Pass'ten mi devam etsem bilemedim. Güvenemiyorum hocam belki de birçok kişiye aynı aboneliği veriyorlardır.

Game Pass pahalı geliyorsa item satıştan game Pass aboneliklerine bakabilirsin 35 TL bir şey en azından Forza oynatır.

Steam'den eski kaydınla devam edemezsin ancak oyunu daha önce oynadığın Xbox hesabı üzerinden Game Pass alarak ya da oyunu satın alarak devam edebilirsin.

Aynı save sorununu bende yaşamıştım yanlış hatırlamıyorsam Xbox'ın dosyalarından izinleri falan değiştirip save dosyasını bulmuştum bir şekilde sonra Steam'de ki saveime atmıştım. O tarz bir şey yapmıştım tam hatırlamıyorum ama biraz araştırarak bulabilirsin.

İtem satıştan alınca sıfırlanmaması lazım dostum çünkü sen kendi Xbox hesabından devam ediyorsun sana Microsoft Store hesabı veriyorlar. Ben alternatif sundum, Xbox save konusunda gıcık bir platform. Ama en güvenli yöntem kendi hesabınızdan Forza almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…