Game Pass aboneliği olmasına rağmen "Game Pass edin" butonu çıkıyor

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben SteelSeries GG ile gelen Discord Nitro'nun verdiği Game Pass kodunu kullanarak Game Pass kullanmaya başlamıştım. FH5'i sıkıntısız bir şekilde oynuyorum fakat Minecraft oynayamıyorum. Diğer oyunları denemedim. Fakat yine de aboneliklerimde Game Pass gözükmüyor. Ve Xbox uygulama ekranında sürekli bu buton var.

Katıla tıklıyorum oradan bana ödeme seçenekleri falan sunuyor. Game Pass'im yokmuş gibi davranıyor. Bunu nasıl çözerim?
@Yener K.

Xbox App'i biraz bugli olabiliyor uygulamadan çık gir yapınca veya hesabınızı kapatıp açınca düzelmedi mi?

Hesabı kapatıp açınca düzelmişti hocam benim.

Oturumu kapattım. Yeniden açamıyorum. Bu hatayı veriyor.
0x87DD0004

Bu arada söylemeyi unutmuşum. Xbox'ın internet sitesinde de Game Pass'im görünmüyor.
Edit: Hesaba giriş yaptım fakat hala aynı yazılar var.

Son düzenleme:

Eğer orijinal sitesinde de hesabınız aktif değilse üyeliğiniz patlamış olabilir nasıl oluyor bilmiyorum ama sitesinde görünmemesi saçma destek kısmından yazın ilgilenirler.

Benim Game Pass'im bitti. Yeni bir kod girdim ve kabul etmedi. Kodu arkadaşıma verdim ve çalıştı. Şimdi onun Microsoft ailesine bağlı olarak Game Pass kullanıyorum. Fakat hala aynı buton çıkıyor. Ve Minecraft Premium oynayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…