3 341649 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 51 17 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Xbox Game Pass bittiği gün otomatik yenileyi kapatamadım arıyorum arıyorum yok kartımda para yok. İptal mi olur? Borç bakiye mi olur? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Merhaba. Xbox Game Pass bittiği gün otomatik yenileyi kapatamadım arıyorum arıyorum yok kartımda para yok. İptal mi olur? Borç bakiye mi olur?
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 17 Temmuz 2022 #2 341649 dedi: Merhaba. Xbox Game Pass bittiği gün otomatik yenileyi kapatamadım arıyorum arıyorum yok kartımda para yok. İptal mi olur? Borç bakiye mi olur? Genişletmek için tıkla... Kartınız ön ödemeli ise borç olmaz, abonelik ücreti bekler bir süre ardından iptal olur.
341649 dedi: Merhaba. Xbox Game Pass bittiği gün otomatik yenileyi kapatamadım arıyorum arıyorum yok kartımda para yok. İptal mi olur? Borç bakiye mi olur? Genişletmek için tıkla... Kartınız ön ödemeli ise borç olmaz, abonelik ücreti bekler bir süre ardından iptal olur.
Rininging Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 242 17 Temmuz 2022 #3 Borç olmaz. Para olduğunda çeker. Arada para çekmeye çalışır. İnternet sitesi üzerinden iptal edebilirsiniz bu arada.
Borç olmaz. Para olduğunda çeker. Arada para çekmeye çalışır. İnternet sitesi üzerinden iptal edebilirsiniz bu arada.