Game Pass aboneliği yenilenmesine rağmen para çekilmemiş

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Discord Nitro'nun verdiği 2 aylık Game Pass Ultimate üyeliğim vardı. Otomatik ödemeyi kapatmıştım ki kayıtlı olan Papara kartımda zaten para yok. Buna rağmen dün aboneliğim yenilenmiş ama hesaptan para çekilmemiş. Otomatik ödemeyi tekrardan kapattım şimdi. Bu bir sorun oluşturur mu?

Merhaba. Discord Nitro'nun verdiği 2 aylık Game Pass Ultimate üyeliğim vardı. Otomatik ödemeyi kapatmıştım ki kayıtlı olan Papara kartımda zaten para yok. Buna rağmen dün aboneliğim yenilenmiş ama hesaptan para çekilmemiş. Otomatik ödemeyi tekrardan kapattım şimdi. Bu bir sorun oluşturur mu?

Hocam SS atar mısınız?

Hocam SS atar mısınız?

Hocam beleş işte daha ne olsun?

Şimdi SS almak için hesap kısmına girdiğimde düzeldiğini gördüm ama fazladan 1 hafta karım var hala :) ayın 17'sinde bitecek olarak gözüküyor normalde dün dü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı