ynsefkksl Centipat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Game Pass aboneliğimi 9 Ağustos'ta iptal ettim. Bugün Minecraft'ın Bedrock sürümünü açabildiğimi fark ettim Dead celsde açılıyor. Hollow Knight ve celeste açılmıyor satın alım istiyor. Sizce neden oluyor? Edit: Tekrar denediğimde satın alım istedi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2023
Game Pass aboneliğimi 9 Ağustos'ta iptal ettim. Bugün Minecraft'ın Bedrock sürümünü açabildiğimi fark ettim Dead celsde açılıyor. Hollow Knight ve celeste açılmıyor satın alım istiyor. Sizce neden oluyor? Edit: Tekrar denediğimde satın alım istedi.
M.Yzr Megapat Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO Z690-A WiFi / i5-12600K / ASUS TUF Gaming RTX 4070 OC / Crucial Pro RAM 32 GB (2x16) / Crucial P3 Plus 1TB M.2 / Kingston NV2 500GB / Thermalright Frozen Prism 240 Black ARGB / LG Ultragear 27GR83Q-B 27 / DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB E-ATX. Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 23 Ağustos 2023 #2 Aboneliği iptal etmeden önce ağustos ayı ödemesi yapıldıysa, bir sonraki fatura kesim döneminde aboneliğiniz sonlanacaktır.
Aboneliği iptal etmeden önce ağustos ayı ödemesi yapıldıysa, bir sonraki fatura kesim döneminde aboneliğiniz sonlanacaktır.