Xbox Game Pass aboneliğinden Ultimate'e geçerek 1 ay uzatma

cyberpeek

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bildiğiniz üzere şu an 12 ay Gold +1 ay Gold üyelik ile 13 ay Gold aboneliği sonrası, 1 ay Ultimate alınca toplam 14 veya 13 ay sanırsam ultima aboneliği oluyor ve sonra ki aylar için tek tek 1 aylık Ultimate alınarak süre uzatılıyor. Ben şu anda 13 aylık Gold abonelik kısmındayım Xbox: 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak! burada birisi 13 ay Gold sonrası ultima alınmadan önce PC Game Pass 1 ay şeklinde süreyi uzattıyı söyledi. Bu şekilde PC Game Pass ve Gold uyelik birlikte toplanıp ultima geçilebiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konudan bağımsız ama sormak istiyorum, gamepasse zam geleceği doğru mu? Gelirse ne kadar olur tahimini fiyatı?

Evet. Yapılabilir.

Konudan bağımsız ama sormak istiyorum, gamepasse zam geleceği doğru mu? Gelirse ne kadar olur tahimini fiyatı?
Yurtdışında 15 dolardan satılıyor. 16 gün sonra teklifin süresi dolacak. En az %300 zam bekliyorum. 100'ün üzerine kesin çıkar. 150'yi görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…