GOLDYCK Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Bugün Game Pass satın aldım. Sitesinden indirmemi istedi, tıkladım ve indirdim. Daha sonrasında logoda kalıyor, kendi kendine kapanıyor ancak uygulamaya giriş sağlayamıyorum. kaldırıp tekrar kurmayı denedim ve olmadı Dosya Ekleri sffsa.png 27,7 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleme: 5 Şubat 2024
Bugün Game Pass satın aldım. Sitesinden indirmemi istedi, tıkladım ve indirdim. Daha sonrasında logoda kalıyor, kendi kendine kapanıyor ancak uygulamaya giriş sağlayamıyorum. kaldırıp tekrar kurmayı denedim ve olmadı
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS GOLDYCK Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 cumali_032 dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet olmadığı için konu açtım Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Bilgisayarı yeniden başlatmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet olmadığı için konu açtım
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 GOLDYCK dedi: Evet olmadığı için konu açtım Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarına hiç hızlandırma ayarı yaptın mı? Örneğin hizmetlerden bir ayar sonlandırdın gibi gibi baya önceden? Artı 0 Eksi
GOLDYCK dedi: Evet olmadığı için konu açtım Genişletmek için tıkla... Peki bilgisayarına hiç hızlandırma ayarı yaptın mı? Örneğin hizmetlerden bir ayar sonlandırdın gibi gibi baya önceden?
KS KS GOLDYCK Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #5 cumali_032 dedi: Peki bilgisayarına hiç hızlandırma ayarı yaptın mı? Örneğin hizmetlerden bir ayar sonlandırdın gibi gibi baya önceden? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Peki bilgisayarına hiç hızlandırma ayarı yaptın mı? Örneğin hizmetlerden bir ayar sonlandırdın gibi gibi baya önceden? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum