tersyj Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 3 aylık Game Pass aldım. Fakat PC uygulamasında oyun indirmek istediğim de satın alma sayfasına atıyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
3 aylık Game Pass aldım. Fakat PC uygulamasında oyun indirmek istediğim de satın alma sayfasına atıyor. Sebebi nedir?
JackHanma211 Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #2 tersyj dedi: 3 aylık Game Pass aldım. Fakat PC uygulamasında oyun indirmek istediğim de satın alma sayfasına atıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Aldığınız gamepass hesabı ile microsoft hesabınız aynı değil mi?
tersyj dedi: 3 aylık Game Pass aldım. Fakat PC uygulamasında oyun indirmek istediğim de satın alma sayfasına atıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Aldığınız gamepass hesabı ile microsoft hesabınız aynı değil mi?
tersyj Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #3 JackHanma211 dedi: Aldığınız gamepass hesabı ile microsoft hesabınız aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... aynısı
JackHanma211 dedi: Aldığınız gamepass hesabı ile microsoft hesabınız aynı değil mi? Genişletmek için tıkla... aynısı
JackHanma211 Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #4 tersyj dedi: Aynısı Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasını Windows mağazasından indirin yüklü ise dediğim gibi satın aldığınız hesap ile aynı hesap olduğuna emin ol. Eğer bunların hiçbiri olmadıysa Microsoft desteğe yazabilirsin.
tersyj dedi: Aynısı Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasını Windows mağazasından indirin yüklü ise dediğim gibi satın aldığınız hesap ile aynı hesap olduğuna emin ol. Eğer bunların hiçbiri olmadıysa Microsoft desteğe yazabilirsin.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 14 Haziran 2023 #5 Aktif olduğunda, Xbox uygulamasına girdiğinde sol üste pc game pass yazması gerek.
JackHanma211 Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #6 Frstghost dedi: Aktif olduğunda, Xbox uygulamasına girdiğinde sol üste pc game pass yazması gerek. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde. Dosya Ekleri v.PNG 227,1 KB · Görüntüleme: 104
Frstghost dedi: Aktif olduğunda, Xbox uygulamasına girdiğinde sol üste pc game pass yazması gerek. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde.
tersyj Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #7 Eskiden aldığım Pass'den kalan oyunları indirebiliyorum ama başka oyun indiremiyorum anlamadım desteğe yazacağım. JackHanma211 dedi: Şu şekilde. Genişletmek için tıkla... O yok ama Microsoft sitesin de gözüküyor. Dosya Ekleri Adsız.png 52,9 KB · Görüntüleme: 101 d.png 3,7 KB · Görüntüleme: 100
Eskiden aldığım Pass'den kalan oyunları indirebiliyorum ama başka oyun indiremiyorum anlamadım desteğe yazacağım. JackHanma211 dedi: Şu şekilde. Genişletmek için tıkla... O yok ama Microsoft sitesin de gözüküyor.
JackHanma211 Picopat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #8 tersyj dedi: Eskiden aldığım Pass'den kalan oyunları indirebiliyorum ama başka oyun indiremiyorum anlamadım desteğe yazacağım. O yok ama Microsoft sitesin de gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Beni xbox üzerinden ekleyin halledelim.
tersyj dedi: Eskiden aldığım Pass'den kalan oyunları indirebiliyorum ama başka oyun indiremiyorum anlamadım desteğe yazacağım. O yok ama Microsoft sitesin de gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Beni xbox üzerinden ekleyin halledelim.
Unknowns Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Haziran 2023 #9 tersyj dedi: Eskiden aldığım Pass'den kalan oyunları indirebiliyorum ama başka oyun indiremiyorum anlamadım desteğe yazacağım. O yok ama Microsoft sitesin de gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Galiba siz Live Gold almışsınız.
tersyj dedi: Eskiden aldığım Pass'den kalan oyunları indirebiliyorum ama başka oyun indiremiyorum anlamadım desteğe yazacağım. O yok ama Microsoft sitesin de gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Galiba siz Live Gold almışsınız.
tersyj Decapat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #10 Unknowns dedi: Galiba siz Live Gold almışsınız. Genişletmek için tıkla... Evet evet ya xd üstdeki arkadaş yardımcı oldu.
Unknowns dedi: Galiba siz Live Gold almışsınız. Genişletmek için tıkla... Evet evet ya xd üstdeki arkadaş yardımcı oldu.