Pedropekka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 33 4 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar Minecraft alacağım Xbox Game Pass'in 30TL'lik paketini alıp Minecraft alırsam Minecraft indirimli oluyormuş 159TL oluyormuş. Doğru mudur?
Arkadaşlar Minecraft alacağım Xbox Game Pass'in 30TL'lik paketini alıp Minecraft alırsam Minecraft indirimli oluyormuş 159TL oluyormuş. Doğru mudur?
CncMinifix55 Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 912 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #2 Pedropekka dedi: Arkadaşlar Minecraft alacağım Xbox Game Pass'in 30TL'lik paketini alıp Minecraft alırsam Minecraft indirimli oluyormuş 159TL oluyormuş. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... İndirim oluyor mu bilmem ama Game Pass olduğu sürece Minecraft sizin. Artı 0 Eksi
Pedropekka dedi: Arkadaşlar Minecraft alacağım Xbox Game Pass'in 30TL'lik paketini alıp Minecraft alırsam Minecraft indirimli oluyormuş 159TL oluyormuş. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... İndirim oluyor mu bilmem ama Game Pass olduğu sürece Minecraft sizin.
KS KS Pedropekka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 33 4 Nisan 2023 #3 CncMinifix55 dedi: İndirim oluyor mu bilmem ama Game Pass olduğu sürece Minecraft sizin. Genişletmek için tıkla... Hocam orasını biliyorum ama minecraft bana ömürlük lazım game passi zaten sadece indirim için alacağım Artı 0 Eksi
CncMinifix55 dedi: İndirim oluyor mu bilmem ama Game Pass olduğu sürece Minecraft sizin. Genişletmek için tıkla... Hocam orasını biliyorum ama minecraft bana ömürlük lazım game passi zaten sadece indirim için alacağım
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 7 Yer Ankara 4 Nisan 2023 #4 Pedropekka dedi: Arkadaşlar Minecraft alacağım Xbox Game Pass'in 30TL'lik paketini alıp Minecraft alırsam Minecraft indirimli oluyormuş 159TL oluyormuş. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Dogru. Eger Game Pass kulanmamısanız 10 TL'ye ucuz Game Pass satanlardan alın sonra 159 TL'ye alın 169 TL'ye denk geliyor. Artı 0 Eksi
Pedropekka dedi: Arkadaşlar Minecraft alacağım Xbox Game Pass'in 30TL'lik paketini alıp Minecraft alırsam Minecraft indirimli oluyormuş 159TL oluyormuş. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Dogru. Eger Game Pass kulanmamısanız 10 TL'ye ucuz Game Pass satanlardan alın sonra 159 TL'ye alın 169 TL'ye denk geliyor.
KS KS Pedropekka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 33 4 Nisan 2023 #5 bozkurt11 dedi: Dogru. Eger Game Pass kulanmamısanız 10 TL'ye ucuz Game Pass satanlardan alın sonra 159 TL'ye alın 169 TL'ye denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 10tl' ye satanları nereden bulabilirim Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: Dogru. Eger Game Pass kulanmamısanız 10 TL'ye ucuz Game Pass satanlardan alın sonra 159 TL'ye alın 169 TL'ye denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 10tl' ye satanları nereden bulabilirim
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 7 Yer Ankara 4 Nisan 2023 #6 Pedropekka dedi: Hocam 10TL'ye satanları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... İtemsatış'dan almıştım ben 10 TL'ye. Artı 0 Eksi
Pedropekka dedi: Hocam 10TL'ye satanları nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... İtemsatış'dan almıştım ben 10 TL'ye.
KS KS Pedropekka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 33 4 Nisan 2023 #7 bozkurt11 dedi: İtemsatış'dan almıştım ben 10 TL'ye. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir mi o? Artı 0 Eksi
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.164 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 4 Nisan 2023 #8 Pedropekka dedi: Hocam güvenilir mi o? Genişletmek için tıkla... Değil, gamepass ile bedavaya oynayabiliyorken uğraşma. Yanında bir sürü oyunda cabası. Aylık 30 lira. Hergün kenara bir lira atsan yetiyor. Artı 0 Eksi
Pedropekka dedi: Hocam güvenilir mi o? Genişletmek için tıkla... Değil, gamepass ile bedavaya oynayabiliyorken uğraşma. Yanında bir sürü oyunda cabası. Aylık 30 lira. Hergün kenara bir lira atsan yetiyor.
KS KS Pedropekka Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 33 4 Nisan 2023 #9 CS Relboron dedi: Değil, gamepass ile bedavaya oynayabiliyorken uğraşma. Yanında bir sürü oyunda cabası. Aylık 30 lira. Hergün kenara bir lira atsan yetiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Değil, gamepass ile bedavaya oynayabiliyorken uğraşma. Yanında bir sürü oyunda cabası. Aylık 30 lira. Hergün kenara bir lira atsan yetiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkürler.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.563 Çözümler 7 Yer Ankara 4 Nisan 2023 #10 Pedropekka dedi: Hocam güvenilir mi o? Genişletmek için tıkla... Satıcıdan satıcıya degisir cok basarılı islemi olan ve kimligini dogrulayan kisilerden alırsanız sıkıntı yasama ihtimaliniz olmaz. Ben şu ana kadar 8 kere alışveris yaptım İtemsatış'tan bir sorun yasamadım cogu satıcı anlık geri dönüs yapıyor. CS Relboron dedi: Değil, Game Pass ile bedavaya oynayabiliyorken uğraşma. Yanında bir sürü oyunda cabası. Aylık 30 lira. Her gün kenara bir lira atsan yetiyor. Genişletmek için tıkla... Eger 1-2 ay oynayacaksa öyle yapması iyi ancak bir ömürlük lazım yazmış zarar edebilir. Artı 0 Eksi
Pedropekka dedi: Hocam güvenilir mi o? Genişletmek için tıkla... Satıcıdan satıcıya degisir cok basarılı islemi olan ve kimligini dogrulayan kisilerden alırsanız sıkıntı yasama ihtimaliniz olmaz. Ben şu ana kadar 8 kere alışveris yaptım İtemsatış'tan bir sorun yasamadım cogu satıcı anlık geri dönüs yapıyor. CS Relboron dedi: Değil, Game Pass ile bedavaya oynayabiliyorken uğraşma. Yanında bir sürü oyunda cabası. Aylık 30 lira. Her gün kenara bir lira atsan yetiyor. Genişletmek için tıkla... Eger 1-2 ay oynayacaksa öyle yapması iyi ancak bir ömürlük lazım yazmış zarar edebilir.