Arkadaşlar ben eskiden Online oyun oynuyordum. Şimdi Online oyunlar sarmamaya başladı bu yüzden hikayeli oyunlara geçeceğim. Duyduğum kadarıyla Game Pass adında bir sistem varmış. Ben çok fazla oyun oynayamıyorum. Cuma, cumartesi, pazar günleri oynuyorum genelde. Ama yine de Game Pass satın almam mantıklı olur mu? Bu konuda kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam çok güzel oyunlar var. Her ay yeni bir şeyler geliyor. Zaten 2-3 gün oynuyormuşsunuz aylık 30TL'ye oyun ihtiyacınızın çok büyük kısmı karşılanmış olur.
Gamepass'i bu videoda gördüm zaten çok fazla oyun oynamadığım için mantıksız olur mu diye düşündüm ama siz diyince benim de kafama yattı. Elimde birkaç oyun var onları oynayarak ne tür oyunlar oynayacağıma karar vermiş olurum