Game Pass alınır mı?

Çig köfte parasına bir ay oyun oynuyorsun. PC sistem özellikleri oyunları kaldırıyorsa alınır tabii. Battlefield serisini Game Pass ile bitirdim. FIFA 21 ve 22 oynadım. FIFA biraz geç Game Pass'e düşüyor ama sonuç olarak en azından 1 - 2 kariyer yapıyorum. Forza Horizon 5'te çerezlik güzel bir oyun. Titanfall, NFS oyunları, Mass Effect gibi bugüne kadar hiç oynamafırsatı bulamadığım oyunları da Game Pass ile bitireceğim.

Halo serisine de bugüne kadar hiç girmedim. Boş bir zamanım olursa Game Pass ile denemek istiyorum.

Yine Game Pass ile bakmak istediklerim arasında gears ve grounded var.

Dead Space serisini de kesinlikle oynamak istiyorum.

Kütüphanesinde olmayanlar için The Evil Within 1-2 kesinlikle denenebilir.

Yine Wolfenstein serisi de kesinlikle denenmelidir.

Hitman mutlaka denenmeli.

Trek to yomi var. Yanlış hatırlamıyorsam zamanında PS oyunlarındandı.

Age of Empires IV çıktığı gün Game Pass'e geldi.

A Plague Tale: Requiem çıktığı gün Game Pass'e geldi.

Bütçesi olanlara 1, 2 veya 3 yıllık almalarını öneririm. Microsoft hizmetleri büyük ihtimalle kısa süre içerisinde zam yiyecek. Daha bunların üzerine yazmayı unuttuğum oyunlarda vardır.

Çig köfte parasına bir ay oyun oynuyorsun. PC sistem özellikleri oyunları kaldırıyorsa alınır tabii. Battlefield serisini Game Pass ile bitirdim. FIFA 21 ve 22 oynadım. FIFA biraz geç Game Pass'e düşüyor ama sonuç olarak en azından 1 - 2 kariyer yapıyorum. Forza Horizon 5'te çerezlik güzel bir oyun. Titanfall, NFS oyunları, Mass Effect gibi bugüne kadar hiç oynamafırsatı bulamadığım oyunları da Game Pass ile bitireceğim.

Halo serisine de bugüne kadar hiç girmedim. Boş bir zamanım olursa Game Pass ile denemek istiyorum.

Yine Game Pass ile bakmak istediklerim arasında gears ve grounded var.

Dead Space serisini de kesinlikle oynamak istiyorum.

Kütüphanesinde olmayanlar için The Evil Within 1-2 kesinlikle denenebilir.

Yine Wolfenstein serisi de kesinlikle denenmelidir.

Hitman mutlaka denenmeli.

Trek to yomi var. Yanlış hatırlamıyorsam zamanında PS oyunlarındandı.

Age of Empires IV çıktığı gün Game Pass'e geldi.

A Plague Tale: Requiem çıktığı gün Game Pass'e geldi.

Bütçesi olanlara 1, 2 veya 3 yıllık almalarını öneririm. Microsoft hizmetleri büyük ihtimalle kısa süre içerisinde zam yiyecek. Daha bunların üzerine yazmayı unuttuğum oyunlarda vardır.
Bu fiyata yüzlerce oyun. Daha ne olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı