Xbox Game Pass alınır mı?

Beamng.Driver61

Picopat
Daha fazla  
Geçenlerde kimi oyunun asgari ücret fiyatıyla bakışırken aklıma bu fikir geldi. Bir sürü oyunu kira ödercesine oynuyoruz. Bu oyunlarda başarımlarım kaydedilir mi çok süphelendim. Yardımını dilerim.

Geçenlerde kimi oyunun asgari ücret fiyatıyla bakışırken aklıma bu fikir geldi. Bir sürü oyunu kira ödercesine oynuyoruz. Bu oyunlarda başarımlarım kaydedilir mi çok süphelendim. Yardımını dilerim.
aga çok iyi game passlar 2 yıllık falan varsa al ya da 3 4 yıllık

Kesinlikle kütüphanesi yüzünden alınır, değer. Başarımlarınız sizde kalıyor.

Başarımlar kaydedilir. Ben Forza Horizon oynamak için almıştım zamanında ama Online yoktu bilginiz olsun.

Ben yıllık falan alacaktım da bulamadım öyle bir şey. Nasıl alabiliriz o şekilde, şu anda aylık olarak kullanıyorum.

İtemsatış'ta 3 aylık olarak satılıyor ama Ultimate hali satılıyor. https://www.itemsatis.com/urunler/microsoft-xbox-game-pass.html şimdi fark ettim stok yokmuş fakat bu gibi sitelerde satışı oluyor. Araştırırsanız bulursunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı