leviartz Centipat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri || Gigabyte B450M K || || AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor (12 CPUs), ~3.5GHz || || 16GB RAM || || Zotac NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti || Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #1 Game Pass alamıyorum kart değiştirdim platform değiştirdim telefondan bile almayı denedim fakat hep aynı hatayı veriyor. Dosya Ekleri Adsız.png 14,2 KB · Görüntüleme: 64
Game Pass alamıyorum kart değiştirdim platform değiştirdim telefondan bile almayı denedim fakat hep aynı hatayı veriyor.
Swinerim Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 608 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #2 leviartz dedi: Game Pass alamıyorum kart değiştirdim platform değiştirdim telefondan bile almayı denedim fakat hep aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hatada da yazdığı gibi destek üzerinden iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
leviartz dedi: Game Pass alamıyorum kart değiştirdim platform değiştirdim telefondan bile almayı denedim fakat hep aynı hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Hatada da yazdığı gibi destek üzerinden iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.