egemen23131 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar 300 TL hediye kartı aldım girdim her şey yolunda Xbox Game Pass alayım dedim yanlış bölge diyor, VPN değiştim konum bölge saat değiştim olmuyor arkadaşlar paramın boşuna gitmesini de istemiyorum şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
Arkadaşlar 300 TL hediye kartı aldım girdim her şey yolunda Xbox Game Pass alayım dedim yanlış bölge diyor, VPN değiştim konum bölge saat değiştim olmuyor arkadaşlar paramın boşuna gitmesini de istemiyorum şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
egemen23131 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 sbberk dedi: Hangi siteden aldın, linki var mı? Genişletmek için tıkla... İninaldan aldım.
sbberk Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 30 19 Şubat 2025 #4 egemen23131 dedi: İninaldan aldım. Genişletmek için tıkla... konsol için olan gamepass'i almış olabilirsin ya da tam tersi, eğer öyleyse iade etmeye çalış yapabiliyorsan.
egemen23131 dedi: İninaldan aldım. Genişletmek için tıkla... konsol için olan gamepass'i almış olabilirsin ya da tam tersi, eğer öyleyse iade etmeye çalış yapabiliyorsan.
egemen23131 Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #5 sbberk dedi: Konsol için olan Game Pass'i almış olabilirsin ya da tam tersi, eğer öyleyse iade etmeye çalış yapabiliyorsan. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kodu girdim PC için aldım bakiyemle Xbox Game Pass almak istediğimde yanlış bölge diyor.
sbberk dedi: Konsol için olan Game Pass'i almış olabilirsin ya da tam tersi, eğer öyleyse iade etmeye çalış yapabiliyorsan. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kodu girdim PC için aldım bakiyemle Xbox Game Pass almak istediğimde yanlış bölge diyor.