m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #21 moidmo dedi: Var. Ben şu an kullanıyorum. Ultimate avantajı konsol ve mobilin de olması. Pc için olana ea play dahil. Genişletmek için tıkla... Yıllık hâli var mı
moidmo dedi: Var. Ben şu an kullanıyorum. Ultimate avantajı konsol ve mobilin de olması. Pc için olana ea play dahil. Genişletmek için tıkla... Yıllık hâli var mı
M moidmo Picopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 339 Çözümler 5 5 Haziran 2023 #22 m3hm3t3f3 dedi: Yıllık hâli var mı Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok. Olsa da benim yazın nerede olacağım belli değil, o yüzden yıllık olsa bile alamam.. Önümüzdeki ay yenilemeyeceğim. Eylüllde devam. Sizin de böyle bir sorununuz varsa yıllık çok da önemli olmuyor.
m3hm3t3f3 dedi: Yıllık hâli var mı Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla yok. Olsa da benim yazın nerede olacağım belli değil, o yüzden yıllık olsa bile alamam.. Önümüzdeki ay yenilemeyeceğim. Eylüllde devam. Sizin de böyle bir sorununuz varsa yıllık çok da önemli olmuyor.