Y Yusuff35 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 16:49 #1 Xbox Game Pass'ten Ark Survival Evolved indirdim oyunun dilini Türkçe yapacağım ama oyun dosyaları görünmüyor her yere baktım yok. Bilen birisi varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 16:55
Xbox Game Pass'ten Ark Survival Evolved indirdim oyunun dilini Türkçe yapacağım ama oyun dosyaları görünmüyor her yere baktım yok. Bilen birisi varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 594 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 17:59 #2 C:'de Xbox dosyası olmalı. Program filesdaki Xbox dosyasında da olabilir. Olmazsa oyna sağ tık at dosya konumunu aç de.
C:'de Xbox dosyası olmalı. Program filesdaki Xbox dosyasında da olabilir. Olmazsa oyna sağ tık at dosya konumunu aç de.
Y Yusuff35 Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:55 #3 BluedragonSelim dedi: C:'de Xbox dosyası olmalı. Program filesdaki Xbox dosyasında da olabilir. Olmazsa oyna sağ tık at dosya konumunu aç de. Genişletmek için tıkla... xbox dosyası var ona bakmıştım zaten ama içi boş ark survival evolved yok bir de dosya konumunu göstermiyor. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (16).png 798,8 KB · Görüntüleme: 2 Ekran Görüntüsü (17).png 70,6 KB · Görüntüleme: 2
BluedragonSelim dedi: C:'de Xbox dosyası olmalı. Program filesdaki Xbox dosyasında da olabilir. Olmazsa oyna sağ tık at dosya konumunu aç de. Genişletmek için tıkla... xbox dosyası var ona bakmıştım zaten ama içi boş ark survival evolved yok bir de dosya konumunu göstermiyor.
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 594 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:55 #4 Kısayola falan sağ tık at. Program files falan bak bir de Xbox dosyasına orada olmaması normal.