Game Pass aynı hesapta aynı oyunu 2 kişi oynayabilir mi?

supprime

Hectopat
Makaleler
1
Game Pass aldım, arkadaşımla A Way Out oynamak istiyorum. Aynı anda aynı hesapta oynamak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla oynayamaz ...

Game Pass aldım, arkadaşımla A Way Out oynamak istiyorum. Aynı anda aynı hesapta oynamak mümkün mü?
Hayır hocam 2. kişiyi oyunda arkadaş ekleyerek davet ettiğinizden ötürü ya aynı cihazda biriniz klavye biriniz gamepad ile oynayacak ya da ikinizinde gamepad bulup bağlamanız gerekecek aynı cihaza. Ben kardeşimle oynadım ona gamepadi vermiştim ben klavye mouse ile oynuyordum gayet te keyifliydi harbiden.

Evet hatta beraber multi bile girebilirsiniz şu şekilde
1) Store'den Xbox'sı yükleyin
2) stora ortak Game Pass hesabı ile oturum açın
3) stordan oyunu yükleyin.
4) çıkış yapmadan Store'den çıkın.
5) Xbox'u açın ve kendi kişisel Game Pass olmayan Xbox hesabınızla oturum açın.
6) oyunu Xbox üzerinden açın.
Bu sayede sanki kendi hesaplarınızda Game Pass varmış gibi oynayabilirsiniz
Not: Minecraft Java'da çalışmaz.

Hayır farklı oturumlar olması gerekiyor.

Teşekkür ediyorum deneyeceğim geri dönüş yapmaya çalışırım.

Teşekkür ediyorum deneyeceğim geri dönüş yapmaya çalışırım.

Tamamdır hocam Xbox hesabınızın kendi hesabınız Store hesabınızın Game Pass olması gerek ki oyunu sizin Xbox hesabınızla açsın ama stora bağlı Windows hizmeti oyunu lisanslı olarak tanımlasın.

Tamamdır hocam Xbox hesabınızın kendi hesabınız Store hesabınızın Game Pass olması gerek ki oyunu sizin Xbox hesabınızla açsın ama stora bağlı Windows hizmeti oyunu lisanslı olarak tanımlasın.

Hocam şimdi arkadaşım Game Pass'e benim hesaptan girip Store hesabına kendi hesabından mı girecek yoksa EA Xbox ve Store hepsi aynı hesap üzerinden mi olacak.

Hocam şimdi arkadaşım Game Pass'e benim hesaptan girip Store hesabına kendi hesabından mı girecek yoksa EA Xbox ve Store hepsi aynı hesap üzerinden mi olacak.
hocam storeye ortak kulandığınız game pass hesabını girin xbox uygulamasınada kendi kişisel xbox hesabınızı arkadaşınızda xboxa kendi hesabını girsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…