TheJonTurk Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Selam, yeni bir SSD aldım. Diğer D diskimi formatlamadım, tüm oyunlarım onun içinde. Game Pass PC uygulaması SSD içinde yüklü, tüm oyunlar D diskte fakat Game Pass görmüyor. Bu dosyaları nasıl eşitleyebilirim? Baştan mı indirmem gerekiyor?
Selam, yeni bir SSD aldım. Diğer D diskimi formatlamadım, tüm oyunlarım onun içinde. Game Pass PC uygulaması SSD içinde yüklü, tüm oyunlar D diskte fakat Game Pass görmüyor. Bu dosyaları nasıl eşitleyebilirim? Baştan mı indirmem gerekiyor?
Last Avenger Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 Game Pass için de diğer platformlarda olduğu gibi ise ayarlar kısmından indirme dizinini oyunların olduğu klasörü seçerseniz görecektir oyunları. Artı 0 Eksi
Game Pass için de diğer platformlarda olduğu gibi ise ayarlar kısmından indirme dizinini oyunların olduğu klasörü seçerseniz görecektir oyunları.
KS KS TheJonTurk Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #3 Last Avenger dedi: Game Pass için de diğer platformlarda olduğu gibi ise ayarlar kısmından indirme dizinini oyunların olduğu klasörü seçerseniz görecektir oyunları. Genişletmek için tıkla... Aynı klasör yaptım, bir reset attım ama maalesef görmüyor. Artı 0 Eksi
Last Avenger dedi: Game Pass için de diğer platformlarda olduğu gibi ise ayarlar kısmından indirme dizinini oyunların olduğu klasörü seçerseniz görecektir oyunları. Genişletmek için tıkla... Aynı klasör yaptım, bir reset attım ama maalesef görmüyor.
Last Avenger Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 596 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #4 Game Pass için dosyaları doğrulama yokmuş. Oyunları tekrar indirmek zorunda kalıyorsunuz bu durumda. Artı 0 Eksi
KS KS TheJonTurk Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #5 Last Avenger dedi: Game Pass için dosyaları doğrulama yokmuş. Oyunları tekrar indirmek zorunda kalıyorsunuz bu durumda. Genişletmek için tıkla... Evet ben de şimdi öğrendim yazacaktım... Böyle bir sorunla karşılaşan olursa da bilsin diye. Çok sağ ol. Artı 0 Eksi
Last Avenger dedi: Game Pass için dosyaları doğrulama yokmuş. Oyunları tekrar indirmek zorunda kalıyorsunuz bu durumda. Genişletmek için tıkla... Evet ben de şimdi öğrendim yazacaktım... Böyle bir sorunla karşılaşan olursa da bilsin diye. Çok sağ ol.