İ İyiSelam Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 7 gündür böyle diyor, çözüm bulamadım, ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 1722002419115.png 32,2 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2024
zibabivjjjj Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 Bende de ayni sorun var çözünce yazar mısın acaba nasıl yaptığını?
İ İyiSelam Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 Ne denediysem olmadı çözemedim ne yapacağım bilmiyorum sabahtan beri hiçbir şey yapamadım.
zibabivjjjj Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 İyiSelam dedi: Ne denediysem olmadı çözemedim ne yapacağım bilmiyorum sabahtan beri hiçbir şey yapamadım. Genişletmek için tıkla... xbox durumunda şuan gamepass konusunda büyük sıkıntı gözüküyor o çözülürse bizimki de düzelir belki beklemek dışında bir şey yapamayız şuan
İyiSelam dedi: Ne denediysem olmadı çözemedim ne yapacağım bilmiyorum sabahtan beri hiçbir şey yapamadım. Genişletmek için tıkla... xbox durumunda şuan gamepass konusunda büyük sıkıntı gözüküyor o çözülürse bizimki de düzelir belki beklemek dışında bir şey yapamayız şuan
İ İyiSelam Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 Sabahtan beri kafayı yememeye çalışıyorum ,işlemi iptal edip başka karttan yapayım desem oda olmuyor ,bende bekleyeceğim artik olmazsa müşteri hizmetlerine bağlanıcam.
Sabahtan beri kafayı yememeye çalışıyorum ,işlemi iptal edip başka karttan yapayım desem oda olmuyor ,bende bekleyeceğim artik olmazsa müşteri hizmetlerine bağlanıcam.
zibabivjjjj Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #6 İyiSelam dedi: Sabahtan beri kafayı yememeye çalışıyorum ,işlemi iptal edip başka karttan yapayım desem oda olmuyor ,bende bekleyeceğim artik olmazsa müşteri hizmetlerine bağlanıcam. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamadım ben de umarim yarin sabah düzelmiş olur
İyiSelam dedi: Sabahtan beri kafayı yememeye çalışıyorum ,işlemi iptal edip başka karttan yapayım desem oda olmuyor ,bende bekleyeceğim artik olmazsa müşteri hizmetlerine bağlanıcam. Genişletmek için tıkla... müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamadım ben de umarim yarin sabah düzelmiş olur
İ İyiSelam Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #7 Xbox status da da senin dediğini söylüyor sadece bekliycez. Müşteri hizmetleri hem yarın kapalı hemde telefona bir yapayzeka çıkıyor birde 1 kez dediğim kelimeyi 100 kez diyorum
Xbox status da da senin dediğini söylüyor sadece bekliycez. Müşteri hizmetleri hem yarın kapalı hemde telefona bir yapayzeka çıkıyor birde 1 kez dediğim kelimeyi 100 kez diyorum
zibabivjjjj Zeptopat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #8 İyiSelam dedi: Xbox status da da senin dediğini söylüyor sadece bekliycez. Müşteri hizmetleri hem yarın kapalı hemde telefona bir yapayzeka çıkıyor birde 1 kez dediğim kelimeyi 100 kez diyorum Genişletmek için tıkla... bende düzelmiş şuan kendiliğinden
İyiSelam dedi: Xbox status da da senin dediğini söylüyor sadece bekliycez. Müşteri hizmetleri hem yarın kapalı hemde telefona bir yapayzeka çıkıyor birde 1 kez dediğim kelimeyi 100 kez diyorum Genişletmek için tıkla... bende düzelmiş şuan kendiliğinden
İ İyiSelam Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #9 Bende de