O Oakgn45 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 689 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Monster Abra A5 V16.5.2 / nVIDIA® GeForce® GTX1650 / Intel® Comet Lake Core™ i5-10200H / 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz / 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 30 Ağustos 2021 #1 Game Pass'ı bilgisayarıma kuramıyorum. Ayrıyeten Microsoft Store üzerinden de oyunları indiremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
Game Pass'ı bilgisayarıma kuramıyorum. Ayrıyeten Microsoft Store üzerinden de oyunları indiremiyorum.
isimsizjoker Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #2 Oakgn45 dedi: Game Pass'ı bilgisayarıma kuramıyorum. Ayrıyeten Microsoft Store üzerinden de oyunları indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocan bilgisayarınız windosw 10 mu Windows 10'da zaten yüklü geliyor altıysa Game Pass zaten desteklemiyor diye biliyorum.
Oakgn45 dedi: Game Pass'ı bilgisayarıma kuramıyorum. Ayrıyeten Microsoft Store üzerinden de oyunları indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocan bilgisayarınız windosw 10 mu Windows 10'da zaten yüklü geliyor altıysa Game Pass zaten desteklemiyor diye biliyorum.
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 591 Çözümler 11 Yer Türkiye 30 Ağustos 2021 #3 Oakgn45 dedi: Game Pass'ı bilgisayarıma kuramıyorum. Ayrıyeten Microsoft Store üzerinden de oyunları indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store üzerinden program indirebiliyor musunuz? Game passi kurarken bir hata kodu veriyor mu?
Oakgn45 dedi: Game Pass'ı bilgisayarıma kuramıyorum. Ayrıyeten Microsoft Store üzerinden de oyunları indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store üzerinden program indirebiliyor musunuz? Game passi kurarken bir hata kodu veriyor mu?
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 30 Ağustos 2021 #4 Game pass bir üyelik türüdür. Kurmak istediğiniz Xbox olmasın?
O Oakgn45 Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 689 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Monster Abra A5 V16.5.2 / nVIDIA® GeForce® GTX1650 / Intel® Comet Lake Core™ i5-10200H / 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz / 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 30 Ağustos 2021 #5 isimsizjoker dedi: Hocan bilgisayarınız windosw 10 mu Windows 10'da zaten yüklü geliyor altıysa Game Pass zaten desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 fakat uygulama bende yok. H.R dedi: Microsoft Store üzerinden program indirebiliyor musunuz? Game Pass'i kurarken bir hata kodu veriyor mu? Genişletmek için tıkla... İndiremiyorum. Hata vermiyor yükleme barı hiç dolmuyor. Khaleesi Targaryen dedi: Game Pass bir üyelik türüdür. Kurmak istediğiniz Xbox olmasın? Genişletmek için tıkla... Game Pass kullanmak için Xbox uygulamasını kurmak istiyorum. Ama olmuyor.
isimsizjoker dedi: Hocan bilgisayarınız windosw 10 mu Windows 10'da zaten yüklü geliyor altıysa Game Pass zaten desteklemiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 10 fakat uygulama bende yok. H.R dedi: Microsoft Store üzerinden program indirebiliyor musunuz? Game Pass'i kurarken bir hata kodu veriyor mu? Genişletmek için tıkla... İndiremiyorum. Hata vermiyor yükleme barı hiç dolmuyor. Khaleesi Targaryen dedi: Game Pass bir üyelik türüdür. Kurmak istediğiniz Xbox olmasın? Genişletmek için tıkla... Game Pass kullanmak için Xbox uygulamasını kurmak istiyorum. Ama olmuyor.