Çözüldü Xbox Game Pass bitince Minecraft'a ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lostchanceee

Picopat
Daha fazla  
Game Pass bitince Minecraft demoya geçer mi hep mi gider?

Launcher'da eskiden sağ üstte deneme sürümünü oyna yazıyordu kuzenim deneme sürümüne geçiyor demişti bana.
2 saate yakın deneme sürümü zaten, ondan sonra giremiyorsun. Eğer başta deneme sürümünü oynadı ve sonra abonelik aldıysa bittikten sonra giremeyecek çünkü hakkı bitmiş olacak. Tek hak var deneme sürümü için.

Nasıl yani ben direkt şöyle sorayım; Minecraft'a Game Pass ile giriş yaptım ve Game Pass bitiyor Java Edition sürümünü açtığımda deneme sürümünü oyna mı yazar yoksa Game Pass olmadığı için açılmaz mı?

Deneme sürümü sınırsız oynanabilir bir şey değil. 2 saate yakın oynayabiliyorsun, tam ne kadar hatırlamıyorum. Oynadıktan sonra bir daha giremiyorsun.

Game Pass bittiğinde eğer daha önce deneme sürümünü oynamadıysan o zaman deneme sürümü açık olur. Eğer daha önce oynadıysan o zaman deneme sürümünü oynayamazsın, satın alman veya tekrardan abonelik alman lazım oyuna girebilmen için.

Her dünyada 2 saat oynanabiliyor diye biliyorum.

Teşekkür ederim hocam gamepass yarın bitiyor baya bir boşluğa düştüm bu konuda.

Her dünyada 2 saat oynanabiliyor diye biliyorum.
1 saat 40 dakika.

Oyuna giremezsin, demosunu oynama gibi bir durum yok.

Hocam web tarayıcısı veya başka bir yerden indirince oluyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…