solixxwoo Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 81 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #1 Mesela Battlefield 5 Game Pass'te 1 oynadim, Game Pass bitince satin alsam oyunu veriler kaldığı yerden devam eder mi? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020
Mesela Battlefield 5 Game Pass'te 1 oynadim, Game Pass bitince satin alsam oyunu veriler kaldığı yerden devam eder mi?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Aralık 2020 #2 solixxwoo dedi: Mesela Battlefield 5 Game Pass'te 1 oynadim, Game Pass bitince satin alsam oyunu veriler kaldığı yerden devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Verileri silinmiyor diye biliyorum. Ben Dishonored 2 oynarken Game Pass bittikten sonra satın almıştım. Aynı Save'den devam etmiştim. Artı 0 Eksi
solixxwoo dedi: Mesela Battlefield 5 Game Pass'te 1 oynadim, Game Pass bitince satin alsam oyunu veriler kaldığı yerden devam eder mi? Genişletmek için tıkla... Verileri silinmiyor diye biliyorum. Ben Dishonored 2 oynarken Game Pass bittikten sonra satın almıştım. Aynı Save'den devam etmiştim.
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 Hayır. 1 sene sonra bile yenilesen kaldığın yerden devam edersin. Artı 1 Eksi