Live Gold Online oynamaya yarıyordu sanırım. Yani artık Ultimate ile online oynanmaz mi?Live goldun yerine gececek.
Oynanıcak hala.Live Gold Online oynamaya yarıyordu sanırım. Yani artık Ultimate ile online oynanmaz mi?
Live Gold'un yerine gececek. Live Gold'dan tek farki yaninda 25 oyunlu kütüphanesi olacakmis. Ultimate sahibiysen Core da sahip olacaksin.
![]()
Teşekkürler herkese ilgilendiğiniz için.Live Gold'un yerine geçecek ayda 1 2 oyun vermektense aylık 30 40 oyun verecek Online oyunda oynayabileceksiniz tüm Game Pass oyunlarına gerek yok daha az fiyata bu oyunlar bana yeter diyenler için.
Oynanıcak hala.
Cümlemi düzenlemistim. Oynayabilecksin.Live Gold Online oynamaya yarıyordu sanırım. Yani artık Ultimate ile online oynanmaz mi?
Live Gold'un yerine gececek. Live Gold'dan tek farki yaninda 25 oyunlu kütüphanesi olacakmis. Ultimate sahibiysen Core da sahip olacaksin.
Eki Görüntüle 1943232![]()
Live Gold kalkacak, Live gold üyeleri Core gecis yapacak. Dedidigim gibi tek farki yaninda 25 fazla oyun verecek. Ultimate kullanicilari icin bir sey degismiyor.Ayda 1-2 oyun vermeye devam ediyormuş çok iyi.
Yanlış anlamışım devam etmiyormuş.
Live Gold kalkacak, live Gold üyeleri Core gecis yapacak.
Eki Görüntüle 1943233
Evet, suanlik sadece bu oyunlar gelecekmis sanirim.Biliyorum hocam ama live Gold'daki ayda 1 2 oyun verme olayı kalkıyor Core'la sanırsam onu diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.