4 444824 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 Çözümler 6 13 Eylül 2023 #1 Xbox Game Pass Core sürümü yarın çıkacakmış. Ben Ultimate kullanıyorum. Sizce Game Pass Core nasıl olacak?
Xbox Game Pass Core sürümü yarın çıkacakmış. Ben Ultimate kullanıyorum. Sizce Game Pass Core nasıl olacak?
Çözüm Frstghost 14 Eylül 2023 Live Gold'un yerine gececek. Live Gold'dan tek farki yaninda 25 oyunlu kütüphanesi olacakmis. Ultimate sahibiysen Core da sahip olacaksin. Xbox Game Pass Core | Xbox Xbox Game Pass Core hakkında bilgi edinin. www.xbox.com
Live Gold'un yerine gececek. Live Gold'dan tek farki yaninda 25 oyunlu kütüphanesi olacakmis. Ultimate sahibiysen Core da sahip olacaksin. Xbox Game Pass Core | Xbox Xbox Game Pass Core hakkında bilgi edinin. www.xbox.com
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #11 Frstghost dedi: Evet, suanlik sadece bu oyunlar gelecekmis sanirim. Eki Görüntüle 1943237 Genişletmek için tıkla... Yetersizmiş kütüphanesi 40 lira fazla verir Ultimate alırım FIFA ve Mortal Kombat var sanıyordum ben. Aylık 2 tane kötüde olsa oyun vermesi daha iyiydi. Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Evet, suanlik sadece bu oyunlar gelecekmis sanirim. Eki Görüntüle 1943237 Genişletmek için tıkla... Yetersizmiş kütüphanesi 40 lira fazla verir Ultimate alırım FIFA ve Mortal Kombat var sanıyordum ben. Aylık 2 tane kötüde olsa oyun vermesi daha iyiydi.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 14 Eylül 2023 #12 Aspect15 dedi: Yetersizmiş kütüphanesi 40 lira fazla verir Ultimate alırım FIFA ve Mortal Kombat var sanıyordum ben. Aylık 2 tane kötüde olsa oyun vermesi daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Fifa EA oyunu oldugu icin koyamazlarda Mortal koyulabilirdi. Belki ileride koyarlar kim bilir. Artı -1 Eksi
Aspect15 dedi: Yetersizmiş kütüphanesi 40 lira fazla verir Ultimate alırım FIFA ve Mortal Kombat var sanıyordum ben. Aylık 2 tane kötüde olsa oyun vermesi daha iyiydi. Genişletmek için tıkla... Fifa EA oyunu oldugu icin koyamazlarda Mortal koyulabilirdi. Belki ileride koyarlar kim bilir.
AB0 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 654 Çözümler 6 Yer Kocaeli 11 Kasım 2023 #13 @Frstghost Selam bu yeni üyelik sistemi, Live gold + gamepass ultimate taktiği gibi bir imkan sunacak mı? Artı 0 Eksi
@Frstghost Selam bu yeni üyelik sistemi, Live gold + gamepass ultimate taktiği gibi bir imkan sunacak mı?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 11 Kasım 2023 #14 AB0 dedi: @Frstghost Selam bu yeni üyelik sistemi, Live gold + gamepass ultimate taktiği gibi bir imkan sunacak mı? Genişletmek için tıkla... Mantiken sunmasi gerekiyor. Artı 0 Eksi
AB0 dedi: @Frstghost Selam bu yeni üyelik sistemi, Live gold + gamepass ultimate taktiği gibi bir imkan sunacak mı? Genişletmek için tıkla... Mantiken sunmasi gerekiyor.