Game Pass "Depolama cihazı yok veya bağlantısı kesilmiş olabilir" hatası

arsivciadam

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
NVIDIA GeForce RTX 3050
32 GB RAM
Intel Core i7-11800H
Merhaba herkese, Xbox Game Pass for PC'den oyun indirmek için harici diskimi seçtim ve oyunları oraya indirdim. Ertesi gün bilgisayarı açıp harici diski taktım. Hangi oyunu açmak istersem şu hatayı veriyor. "... Çevrimdışı olduğundan açılamıyor. Depolama cihazı yok veya bağlantısı kesilmiş olabilir" (noktalı yere oyunun adı geliyor) yeniden indirmek istediğimde hata veriyor. C'ye indirince sorun yok. Harici diske indirdiğimde sorun çıkıyor. Daha önce böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskin ara bağlantısını kestiysen bilgisayardan Windows bazen kıllık yapıyor öyle, ya da mesela takılı değilken 1 kere açmaya çalıştıysan takınca o hatayı verebiliyor, bilgisayardan ayırmamak en iyisi, ayırırsanda diski takıp PC'yi öyle çalıştırıcaksın ve cihaz takılı değilken asla diskte olan uygulamaları çalıştırmaya çalışmayacaksın. Bildiğim kadaryla bir daha indirip dediklerime dikkat ederek kullanıcaksın başka çözüm yok diye biliyorum

Ben de aynı şekilde kullandım zaten. Harici diski bilgisayarı kapatınca çıkartıyorum. Açınca takıyorum ve Xbox uygulamasını sonra açıyorum. Ama ne yazık ki çalışmıyor. Beta'dayken çözmeleri gereken bir sorundu aslında, hala kapalı kutu bir şekilde çalışıyor uygulama. Dosyalara erişim yok vs. çok sıkıntı yaratıyor.

Benim dediğim hiç sökme ya da önce nce hard diski tak, sonra bilgisayarı çalıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…