Xbox Game Pass EA oyunlarının tekrar satın alınmasını

jeystay

Centipat
Daha fazla  
Xbox Game Pass hesabımı ana EA Play hesabıma bağladım ve Xbox üzerinden FIFA 23'ü indirmeye çalıştım EA App açıldı ve tekrar EA Play satın almamı istedi nasıl bu sorunu halledeceğim.

Xbox Game Pass hesabımı ana EA Play hesabıma bağladım ve Xbox üzerinden FIFA 23'ü indirmeye çalıştım EA App açıldı ve tekrar EA Play satın almamı istedi nasıl bu sorunu halledeceğim.

Yanlış hatırlamıyorsam hesabı bağlaman lazımdı. Bağlıysa bir uygulama açıkken Xbox'tan tekrar indirmeye bas.

Şu an genel olarak Türkiye'den bağlantılarda sorun var anladığım kadarıyla arkadaştada kütüphane vs açılmadı.

Kanka gittim bütün her şeyi yaptım hatta Xbox'ı direk PC'den kaldırdım ama nafile gene aynı sorun şimdi hesaptan da çıkış yaptım EA Play silip tekrar yükledim gene aynı sorun.

Çözümü yok iade ettim hemen iade seçeneğine tıkladım 160 TL'nin hemen kartıma yatırılacağı yazıyordu ne zaman param iade edilir.

Çözümü yok iade ettim hemen iade seçeneğine tıkladım 160 TL'nin hemen kartıma yatırılacağı yazıyordu ne zaman param iade edilir.
@quanti ? ne zaman para iadesi olur veya para iadesi olur mu çünkü orada para iadesi olacağını yazıyordu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı