T thematador1180 Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar oyunu çeviren arkadaş Origin ve Steam'de denendi çalışıyor diye not etmiş ben Game Pass EA Play ile oynuyorum (orijinal) deneyen var mı yama çalışıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2021
Arkadaşlar oyunu çeviren arkadaş Origin ve Steam'de denendi çalışıyor diye not etmiş ben Game Pass EA Play ile oynuyorum (orijinal) deneyen var mı yama çalışıyor mu?
körbiginar Megapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.726 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mayıs 2021 #2 Evet muhtemelen çalışacaktır. Neredeyse aynı şey Origin ve EA Play. Ben Mass Effect yamasını çalıştırmıştım.
Evet muhtemelen çalışacaktır. Neredeyse aynı şey Origin ve EA Play. Ben Mass Effect yamasını çalıştırmıştım.
T thematador1180 Hectopat Katılım 28 Şubat 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #3 körbiginar dedi: Evet muhtemelen çalışacaktır. Neredeyse aynı şey Origin ve EA Play. Ben Mass Effect yamasını çalıştırmıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Aslında çok kolay deneyebilirim ama çalışmaz ve oyun açılmazsa tekrar indirmek bir sürü zaman Yama çalıştı. Son düzenleme: 19 Mayıs 2021
körbiginar dedi: Evet muhtemelen çalışacaktır. Neredeyse aynı şey Origin ve EA Play. Ben Mass Effect yamasını çalıştırmıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Aslında çok kolay deneyebilirim ama çalışmaz ve oyun açılmazsa tekrar indirmek bir sürü zaman Yama çalıştı.
mustafaayir Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #4 thematador1180 dedi: Teşekkür ederim. Aslında çok kolay deneyebilirim ama çalışmaz ve oyun açılmazsa tekrar indirmek bir sürü zaman Yama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, online kısmında ban yeme riski var mı acaba?
thematador1180 dedi: Teşekkür ederim. Aslında çok kolay deneyebilirim ama çalışmaz ve oyun açılmazsa tekrar indirmek bir sürü zaman Yama çalıştı. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, online kısmında ban yeme riski var mı acaba?