G grkns Megapat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #11 hesap olarak veriyolarsa almayın. çalıntı hesap olma ihtimali yüksek, key satıyolarsa alın ama girerken video kaydı alın. eskiden 1 ya da 3 senelik alıyoduk? artık alamıyo muyux?
hesap olarak veriyolarsa almayın. çalıntı hesap olma ihtimali yüksek, key satıyolarsa alın ama girerken video kaydı alın. eskiden 1 ya da 3 senelik alıyoduk? artık alamıyo muyux?
EndlessLethal Femtopat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2024 #12 TahaYSNG dedi: Hesapta illaki bizdan başka kişiler olacaktır ama eğer gerçekten sınırsız ve Online oynanıyorsa almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer aldıysan bana da verebilir misin hesabı sıkıntı olmazsa
TahaYSNG dedi: Hesapta illaki bizdan başka kişiler olacaktır ama eğer gerçekten sınırsız ve Online oynanıyorsa almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer aldıysan bana da verebilir misin hesabı sıkıntı olmazsa
emn1212 Hectopat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 1.342 Çözümler 13 Yer Edirne 10 Ağustos 2024 #13 Hocam Sea of Thieves oynamak için almayı planlıyorum hangi siteyi önerirsiniz.