O oguz3 Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #1 Oyun tam ekran olmuyor çözüm yollarını araştırdım hiçbiri olmuyor. Bu önemli değil bundan vazgeçtim kayıt dosyası oluşturmamasının nedeni nedir acaba?
Oyun tam ekran olmuyor çözüm yollarını araştırdım hiçbiri olmuyor. Bu önemli değil bundan vazgeçtim kayıt dosyası oluşturmamasının nedeni nedir acaba?
F4T1H Kilopat Kek günü Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.358 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 8 Temmuz 2022 #2 oguz3 dedi: Oyun tam ekran olmuyor çözüm yollarını araştırdım hiçbiri olmuyor. Bu önemli değil bundan vazgeçtim kayıt dosyası oluşturmamasının nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Menüden Save alman gerek, oradan da Save almıyorsa dosya doğrulaması yaptır. Artı 0 Eksi
oguz3 dedi: Oyun tam ekran olmuyor çözüm yollarını araştırdım hiçbiri olmuyor. Bu önemli değil bundan vazgeçtim kayıt dosyası oluşturmamasının nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Menüden Save alman gerek, oradan da Save almıyorsa dosya doğrulaması yaptır.
KS KS O oguz3 Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 F4T1H dedi: Menüden Save alman gerek, oradan da Save almıyorsa dosya doğrulaması yaptır. Genişletmek için tıkla... menüden save almayı denedim dosya doğrulaması da yaptım Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Menüden Save alman gerek, oradan da Save almıyorsa dosya doğrulaması yaptır. Genişletmek için tıkla... menüden save almayı denedim dosya doğrulaması da yaptım