Lengthow Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 711 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 8 Temmuz 2024 #1 Selam arkadaşlar. FIFA24 oynamak için Game Pass satın aldım. Xbox uygulaması üzerinden yükle'ye tıkladığımda EA App'e atıyor ancak satın alma ekranı çıkıyor karşıma. Neden böyle? Xbox ve EA hesabımı eşleştirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
Selam arkadaşlar. FIFA24 oynamak için Game Pass satın aldım. Xbox uygulaması üzerinden yükle'ye tıkladığımda EA App'e atıyor ancak satın alma ekranı çıkıyor karşıma. Neden böyle? Xbox ve EA hesabımı eşleştirdim.
Çözüm borisyeisar 8 Temmuz 2024 XBOX hesabınız ile EA hesabınız aynı mail mi? Değilse yüksek ihtimal ondan sorun çıkıyor. Aynı mailli hesapla düzelir. EA App içinden sağ üstte isminizin olduğu bölgenin ekran görüntüsünü atar mısınız?
XBOX hesabınız ile EA hesabınız aynı mail mi? Değilse yüksek ihtimal ondan sorun çıkıyor. Aynı mailli hesapla düzelir. EA App içinden sağ üstte isminizin olduğu bölgenin ekran görüntüsünü atar mısınız?
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.364 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 8 Temmuz 2024 #2 XBOX hesabınız ile EA hesabınız aynı mail mi? Değilse yüksek ihtimal ondan sorun çıkıyor. Aynı mailli hesapla düzelir. EA App içinden sağ üstte isminizin olduğu bölgenin ekran görüntüsünü atar mısınız? Artı 0 Eksi Çözüm
XBOX hesabınız ile EA hesabınız aynı mail mi? Değilse yüksek ihtimal ondan sorun çıkıyor. Aynı mailli hesapla düzelir. EA App içinden sağ üstte isminizin olduğu bölgenin ekran görüntüsünü atar mısınız?
KS KS Lengthow Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 711 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 9 Temmuz 2024 #3 borisyeisar dedi: XBOX hesabınız ile EA hesabınız aynı mail mi? Değilse yüksek ihtimal ondan sorun çıkıyor. Aynı mailli hesapla düzelir. EA App içinden sağ üstte isminizin olduğu bölgenin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam hallettim, aynı değilmiş mailler. Hesap değiştirince düzeldi. Artı 0 Eksi
borisyeisar dedi: XBOX hesabınız ile EA hesabınız aynı mail mi? Değilse yüksek ihtimal ondan sorun çıkıyor. Aynı mailli hesapla düzelir. EA App içinden sağ üstte isminizin olduğu bölgenin ekran görüntüsünü atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam hallettim, aynı değilmiş mailler. Hesap değiştirince düzeldi.