Çözüldü Game Pass FH4 yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

AlpMutlu

Hectopat
Daha fazla  
Forza Horizon 4 yükleyemiyorum. C diskimde yer olmadığı için D diskine yüklemek istiyorum fakat yükle tuşuna bastığımda hiçbir şey olmuyor(Microsoft Store). Xbox uygulamasından yüklemek istediğimde ise "bu konum oyunları yüklemek için ayarlanmamış." hatasını alıyorum. Çok araştırdım fakat çözümü bulamadım. Bu oyun için çok hevesliydim inşallah çözmeme yardım edersiniz. İyi günler dilerim...

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-06-17 103331.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-06-17 103331.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Ekran görüntüsü 2021-06-17 103126.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-06-17 103126.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunu denedim ama o zaman bir şeyler silinecek diyor.😭

1623924553571.png

Ayarlar/Depolama ayarlarına gelin. Buradan istediğiniz diski seçebilirsiniz.

Hocam sence ne silinir bir bildiğin var mı?

Sorunu çözdüm 2 gün sonunda. Yeni bir sanal disk oluşturdum ve varsayılan indirme yerini oraya ayarladım. Şu anda yükleniyor iki gözümün çiçeği😍. İnşallah bir sorun olmaz tekrar.

Bunu denedim ama o zaman bir şeyler silinecek diyor.😭

1623924553571.png

Hocam sence ne silinir bir bildiğin var mı?

Sorunu çözdüm 2 gün sonunda. Yeni bir sanal disk oluşturdum ve varsayılan indirme yerini oraya ayarladım. Şu anda yükleniyor iki gözümün çiçeği😍. İnşallah bir sorun olmaz tekrar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı