2. el V900s direksiyon seti almayı düşünüyorum. Fakat bazı yerlerde FH5 direksiyonu algılamıyor diye şikayetler gördüm. Game Pass FH5 oynayacağımdan V900s ile oynanır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
@ircoas sanırım siz oynuyorsunuz bir program vs kullandınız mı?
2. el V900s direksiyon seti almayı düşünüyorum. Fakat bazı yerlerde FH5 direksiyonu algılamıyor diye şikayetler gördüm. Game Pass FH5 oynayacağımdan V900s ile oynanır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
@ircoas sanırım siz oynuyorsunuz bir program vs kullandınız mı?
Evet 3 sene kullandim ve kullaniliyor direksiyon modunda. Ancak ozellikle soyluyorum. GAMEPASS'te algiliyor. Steam versiyonunda 4'teki sorun varmi bilmiyorum ama evet GAMEPASS'te calisiyor. Ancak lutfen ama lutfen v900s almayin. Butce nedir?
Evet 3 sene kullandim ve kullaniliyor direksiyon modunda. Ancak ozellikle soyluyorum. GAMEPASS'te algiliyor. Steam versiyonunda 4'teki sorun varmi bilmiyorum ama evet GAMEPASS'te calisiyor. Ancak lutfen ama lutfen v900s almayin. Butce nedir?
Öncelikle iyi forumlar. Direksiyon seti rehberimden sonra şimdi bu rehberi yazıyorum. Bu rehberi yazmamın nedeni ise Rampage'in v900, v902 vs. setlerinin sürekli merak edilmesi ve önerilmesi. Ancak bu set alınmaması gereken bir set, nedenlerini hemen maddeler halinde açıklayayım: 1. Force...
www.technopat.net
Ben kendimde yazayim.
1. FFB yok
2. Cok kalitesiz
3. Uyum sorunu
4. 2020 oncesi cikan surumde Steam Driver sorunu.