Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.091 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 15 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, Game Pass hesabımdan EA hesabımı kaldıracağım fakat hangi hesabın bağlı olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba, Game Pass hesabımdan EA hesabımı kaldıracağım fakat hangi hesabın bağlı olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.719 Makaleler 2 Çözümler 80 15 Şubat 2023 #2 Xbox hesabidan baglantilara bakin. Yani bagladiginiz hesaplara.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.091 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 15 Şubat 2023 #3 Frstghost dedi: Xbox hesabidan baglantilara bakin. Yani bagladiginiz hesaplara. Genişletmek için tıkla... Orayı biliyorum tıkladığım zaman EA sayfasına atıyor ve hesabımı bilmediğim için giriş yapamıyorum.
Frstghost dedi: Xbox hesabidan baglantilara bakin. Yani bagladiginiz hesaplara. Genişletmek için tıkla... Orayı biliyorum tıkladığım zaman EA sayfasına atıyor ve hesabımı bilmediğim için giriş yapamıyorum.