4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 19 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar, arkadaşımla FIFA 22 oynamak istiyorum ama onun oyunu Origin benimki ise Game Pass Game Pass hesabımı Origin'e bağlayıp Origin'den oynamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2022
Arkadaşlar, arkadaşımla FIFA 22 oynamak istiyorum ama onun oyunu Origin benimki ise Game Pass Game Pass hesabımı Origin'e bağlayıp Origin'den oynamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 847 Çözümler 14 19 Eylül 2022 #2 Game Pass'den oyunu açarken sizden otomatik olarak Origin hesabınıza girmenizi istemesi lazım zaten yanlış bilmiyorsam. Hiç oyunu açıp baktınız mı?
Game Pass'den oyunu açarken sizden otomatik olarak Origin hesabınıza girmenizi istemesi lazım zaten yanlış bilmiyorsam. Hiç oyunu açıp baktınız mı?
All The Way Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 2.036 Makaleler 1 19 Eylül 2022 #3 Evet GamePass'te zaten Origin üzerinden bağlanıyor. Uygulaması bilgisayarınızda mevcuttur zaten.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 19 Eylül 2022 #4 Rootsy dedi: Game Pass'den oyunu açarken sizden otomatik olarak Origin hesabınıza girmenizi istemesi lazım zaten yanlış bilmiyorsam. Hiç oyunu açıp baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Görmemişim kusura bakmayın bende ea uygulaması açılıyor direk.
Rootsy dedi: Game Pass'den oyunu açarken sizden otomatik olarak Origin hesabınıza girmenizi istemesi lazım zaten yanlış bilmiyorsam. Hiç oyunu açıp baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Görmemişim kusura bakmayın bende ea uygulaması açılıyor direk.