Xbox Game Pass iade edilemiyor

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Geçenlerde 14 günlük kod kullanmıştım, yeni hesapta ödemeyi açık unutmuşum kullanmadığım hesaba Game Pass almış. İptal etme kısmından iptal edince normalde iade diye sorması gerekiyordu fakat iade ile ilgili hiçbir şey göremiyorum. Yinelenen ödemeyi kapatınca 27 Mart'ta bitecek yazıyor. O yüzden mi acaba? Beklemem falan mı gerek?

Iptal olmus sanirim. Zaten yazar tarihi 1 gun gectik. Dun para cekti mi?

Denedim fakat iade konusunda destek oluşturamayacağımı söyleyip direkt iade hakkında olan makale kısmına yönlendiriyor. Orada da aynı şekilde iptal ederken iade seçin yazıyor fakat öyle bir seçenek yok.

Iptal olmus sanirim. Zaten yazar tarihi 1 gun gectik. Dun para cekti mi?
Parayı daha demin çekti 27 mart 14 günlük aboneliğin bitiş tarihi. Durdurduğumda 27 mart yazıyor nedense.

Birde sitede abonelik gözükmesine rağmen Xbox uygulamasında abonelik gözükmüyor. Para çekilmesine rağmen sonraki ücretlendirme hala bugünü gösteriyor.

Bu arada yeni fark ettim daha demin çekilen paranın aboneliği hala beklemede gözüküyor sanırım bu yüzden iade edemiyorum fakat anında gelmesi gerekmiyor muydu bu aboneliğin?

Son düzenleme:

Yanlış okudum pardon. Aboneliğin gelmesi lazım evet.

Birde sitede abonelik gözükmesine rağmen Xbox uygulamasında abonelik gözükmüyor. Para çekilmesine rağmen sonraki ücretlendirme hala bugünü gösteriyor.

Xbox uygulamasında hesabından çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı dene.

Abonelik beklemede olduğu için iade edemiyormuşum. Daha demin beklemede olan abonelik alınmış iptal ederken iade etme kısmı geldi bu sefer iade talebi oluşturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…