Game Pass İade edilir mi?

439640

Hectopat
İade etsem para gelir mi? Doom Eternal ve BF serisi oynayabildim onun dışında oynamadığım oyun bulamadım bir vampire survivors oynuyordum. Öbürlerini bitirmiştim zaten.

İade etsem para gelir mi? Doom Eternal ve BF serisi oynayabildim onun dışında oynamadığım oyun bulamadım bir vampire survivors oynuyordum. Öbürlerini bitirmiştim zaten.

Ben 10 gun falan kullanıp karta iade etmistim para gelmişti yani evet edebilirsin.

Eskiden üyeliği anında bitirirsen 30TL'yi iade ediyorlardı. Ben 1 aylık üyelik aldıktan sonra 12 Minutes oyununu bitirip üyeliğin 25.günü üyeliği anında sonlandırarak para iadesi almıştım. Onun dışında üyeliği anında sonlandırmak yerine otomatik yenilemeyi kapatırsan ay sonuna kadar kullanmaya devam edebilirsin fakat para iadesi almazsın. Tabii sistem değişmedi ise.

Ben 5 aylık süresi kalan Game Pass Ultimate üyeliğini iade etmiştim. 27 TL iade edilmişti. Yani iade edebilirsiniz ama değer mi bilmiyorum.

Kapattım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…