Xbox Game Pass iadesi gelmedi

Şaban Demir

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Game Pass 1 aylık satın almıştım ve 209 TL ödedim ve aboneliğimin son günden 1 gün öncesine kadar kullandım. İptal etmek istedim ancak diğer ay aboneligini kartımdan otomatik olarak çekmiş. Bende aboneliği iptal ettim ve iade yapıldığı yazıyor ancak 3-4 gündür iade parası gelmiyor hesabıma.
Veya yine 1 ay game Pass kullanabilir miyim? Kartımı Microsoft Store'dan sildim otomatik para çekemez herhalde.

IMG_20241113_003554.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen aboneliği iptal etmişsin, iade etmemişsin ayrıca iade yok diye biliyorum. Ödeme yapılmadan önce iptal etmeniz gerekirdi.

İki secenek sundu bana ya sonuna kadar kullan diye bir seçenek ikinci seçenek anında iptal et ve paran iade olacak diye bende ikinciyi seçtim ancak ne para var ne abonelik hocam İnternetten falan baktım biraz iadeler 2 haftayi falan bulabiliyormuş vermezsede Microsoft'un anasınin elinden öpeyim

İki secenek sundu bana ya sonuna kadar kullan diye bir seçenek ikinci seçenek anında iptal et ve paran iade olacak diye bende ikinciyi seçtim ancak ne para var ne abonelik hocam İnternetten falan baktım biraz iadeler 2 haftayi falan bulabiliyormuş vermezsede Microsoft'un anasınin elinden öpeyim
Benim Microsoft Store'dan aldığım bir oyunun iadesi 15 gün civarında gelmişti.Gelir size de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı