CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 28 Kasım 2022 #1 3 gün önce PC Game Pass üyeliğimi iptal ettim ve onay maili geldi fakat para hala hesabıma gelmedi anormal bir beklememi var yoksa hafta sonuna denk geldiği için normal midir?
3 gün önce PC Game Pass üyeliğimi iptal ettim ve onay maili geldi fakat para hala hesabıma gelmedi anormal bir beklememi var yoksa hafta sonuna denk geldiği için normal midir?
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.320 Çözümler 3 28 Kasım 2022 #2 Bankaya söyle. Bana da aynısı oldu Xbox tarafında iade edildi gözüküyordu banka yapmamıştı bankanın desteğine ulaştım iade ettiler.
Bankaya söyle. Bana da aynısı oldu Xbox tarafında iade edildi gözüküyordu banka yapmamıştı bankanın desteğine ulaştım iade ettiler.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.831 Çözümler 10 28 Kasım 2022 #3 SIOBHAN dedi: Bankaya söyle. Bana da aynısı oldu Xbox tarafında iade edildi gözüküyordu banka yapmamıştı bankanın desteğine ulaştım iade ettiler. Genişletmek için tıkla... Pekala yarin bankami aramaliyim o halde yardımınız için teşekkürler hocam.
SIOBHAN dedi: Bankaya söyle. Bana da aynısı oldu Xbox tarafında iade edildi gözüküyordu banka yapmamıştı bankanın desteğine ulaştım iade ettiler. Genişletmek için tıkla... Pekala yarin bankami aramaliyim o halde yardımınız için teşekkürler hocam.
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.320 Çözümler 3 28 Kasım 2022 #4 CordiB dedi: Pekala yarin bankami aramaliyim o halde yardımınız için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Benim kartım Ziraat Bankası kartı Twitter üzerinden yazdım ararsan daha iyi olur herhalde.
CordiB dedi: Pekala yarin bankami aramaliyim o halde yardımınız için teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Benim kartım Ziraat Bankası kartı Twitter üzerinden yazdım ararsan daha iyi olur herhalde.