Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.840 Çözümler 15 27 Haziran 2023 #1 Fiyatı çok uygun geldi. Zam gelmeden birkaç oyun oynamak istiyorum. Sistem gerekiyor mu yoksa GeForce NOW gibi başka bilgisayardan mı oynuyoruz?
Fiyatı çok uygun geldi. Zam gelmeden birkaç oyun oynamak istiyorum. Sistem gerekiyor mu yoksa GeForce NOW gibi başka bilgisayardan mı oynuyoruz?
Çözüm Gabe Newell 27 Haziran 2023 Bir oyun kütüphanesi var, oyunları yüklüyorsunuz ve sisteminiz üzerinden oynuyorsunuz. GeForce NOW ise yakında Game Pass'e gelecek deniyor.
Bir oyun kütüphanesi var, oyunları yüklüyorsunuz ve sisteminiz üzerinden oynuyorsunuz. GeForce NOW ise yakında Game Pass'e gelecek deniyor.
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 27 Haziran 2023 #11 Harleen dedi: Nasıl yani anlamadım dostum? Şu an ben Game Pass üzerinde ki BF2042'yi GFN de oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum çok az Game Pass oyunu GFN'de var ileride artabilir ama Artı 0 Eksi
Harleen dedi: Nasıl yani anlamadım dostum? Şu an ben Game Pass üzerinde ki BF2042'yi GFN de oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum çok az Game Pass oyunu GFN'de var ileride artabilir ama