lexonnn Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Merhaba, Game Pass'te bayağı oyun var ama hangilerini oynayacağım hakkında kararsız kaldım. Bu yüzden sizlerden tavsiye almaya geldim. Özellikle grafik bakımından ve oynanış bakımından güzel oyun önerirseniz sevinirim.
Merhaba, Game Pass'te bayağı oyun var ama hangilerini oynayacağım hakkında kararsız kaldım. Bu yüzden sizlerden tavsiye almaya geldim. Özellikle grafik bakımından ve oynanış bakımından güzel oyun önerirseniz sevinirim.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 BF 1 öneririm hocam.
lexonnn Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 gevsek_uzman dedi: BF 1 öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Onu oynadım hocam ama hikayesi sarmadı Online tarafıda malum hileler cirit atıyor.
gevsek_uzman dedi: BF 1 öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Onu oynadım hocam ama hikayesi sarmadı Online tarafıda malum hileler cirit atıyor.
Scheriff Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 285 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte RTX 3050, Ryzen5 1600AF, 16 GB x 2 3000Mhz Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 lexonnn dedi: Onu oynadım hocam ama hikayesi sarmadı Online tarafıda malum hileler cirit atıyor. Genişletmek için tıkla... Mass Effect Legendary Edition öneririm, 1,2 ve 3. oyun içinde geliyor önemli olan DLC'leri ile beraber. Grafik olarak çok tatmin etmez fakat 2. oyunu sizi hikayesiyle içine çekecektir, oynanış olarak 3. oyun güzeldir.
lexonnn dedi: Onu oynadım hocam ama hikayesi sarmadı Online tarafıda malum hileler cirit atıyor. Genişletmek için tıkla... Mass Effect Legendary Edition öneririm, 1,2 ve 3. oyun içinde geliyor önemli olan DLC'leri ile beraber. Grafik olarak çok tatmin etmez fakat 2. oyunu sizi hikayesiyle içine çekecektir, oynanış olarak 3. oyun güzeldir.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 9 Şubat 2023 #5 High on life