Marvsqs
Decapat
Daha fazla
Bu bir hata, sizlik bir durum yok. EA App sağ kısımda "EA Play" yazınca her şey yoluna girmiş olacak. Birkaç saat sonra tekrar deneyin.Xbox Game Pass'in PC sürümüne sahibim. FIFA oynamak için EA App uygulamasını aç dediğim zaman Xbox hesabımın bağlı olduğu EA App hesabında EA Play yok gözüküyor. Her şeyi denedim düzelmiyor.
Hayır, bu konu farklı.Hocam EA Play Ultimate ile birlikte gelmiyor mu?
Bu bir hata, sizlik bir durum yok. EA App sağ kısımda "EA Play" yazınca her şey yoluna girmiş olacak. Birkaç saat sonra tekrar deneyin.
Evet hata, korkmayın. Dün de bu hata vardı. Birkaç saat sonra düzeldi. Şu an yine hata var demek ki.Umarım küçük bir hatadır. Game Pass'i aldığımdan beri ilk kez EA Play'den oyun oynamayı denedim biraz bekleyeceğim.
Evet hata, korkmayın. Dün de bu hata vardı. Birkaç saat sonra düzeldi. Şu an yine hata var demek ki.
2 saat sonra evde olacağım. Yeni bir XBOX satın alayım ve boş bir EA hesabı bağlayıp test edeyim. Benden haber bekleyin, bende sorun olmazsa siz iade edersiniz. Merak etmeyin, XBOX günlük para kesecek ve iade edecek.Deniyorum, hala düzelmedi. Başka bir problem mi var acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.